MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rafik Zohri pakt goud in Amerika

18 februari 2007 | in Sport | 8 Reacties

taekwondoRafik Zohri heeft op de tweede dag van de open Amerikaanse kampioenschappen taekwondo in Orlando goud gewonnen. De Nederlander van Marokkaanse afkomst won in zijn gewichtsklasse (-62 kg) met overmacht het toernooi. In de finale verpletterde hij de Chinees Li Zhi met 8-3.

De rest van de Nederlandse equipe had ook succes in Orlando. Dennis Bekkers (-67 kg) versloeg in zijn eindstrijd de Peruaan Peter Lopez met 4-3 en won ook een gouden medaille. Michael Oogink (-84 kg), Annette van Deursen (-72 kg) en Deborah Louiz (-59) maakten het Nederlandse succes compleet met zilveren medailles. Maikel Reichart (+84 kg) kreeg brons omgehangen, aldus De Telegraaf.

Er zijn 8 reacties

 1. hayatii
  18 februari 2007 om 01:22 uur.

  De Nederlander van Marokkaanse afkomst won in zijn gewichtsklasse (-62 kg) met overmacht het toernooi. In de finale verpletterde hij de Chinees Li Zhi met 8-3.

  Lees deze zin nogmaals… Nu word hij wel ineens als nederlander gezien.
  Toen Mohamed B Theo van Gogh vermoorde, was hij ineens een marokkaanse nederlander en niet andersom.. Is toch precies hetzlefde.. Kut hollanders

 2. Fatima
  18 februari 2007 om 06:57 uur.

  Ach het is maar wat ze uitkomt, als het positief nieuws is, willen ze je nog accepteren, maar heb je geen werk of heb je gevochten dan ben je MAROKKAANS. En daar heb je genoeg voorbeelden van: De volgende personen zijn allemaal toch ook opeens Nederlanders (maar hebben ouders met een andere afkomst) Ali B, Ahmed Aboutaleb, Khalid Boulahrouz en nog een heleboel andere voetballers (Afellay, Aissati en ga zo door), Najib Amhali —maar deze gozer vind ik wel oke, die zei een keer…wat nou: IK ben gewoon een Marokkaan die goed nederlands spreekt..!!!!!

 3. maghrabi
  18 februari 2007 om 07:32 uur.

  mooi besaha

 4. mhamed
  19 februari 2007 om 04:23 uur.

  reactie 1 je hebt gelijk…………
  er moet toch zo een insteling zijn die juist dat soort verschillen op kaart brengt en bekend maakt aan de media of niet!!!!!
  waarom als het goed nieuws is wordt men nederlandse ?
  en als het slecht is wordt het marokkaans?
  wij klagen alleen maar doen er weinig er mee!!!!!!!

 5. hayatii
  19 februari 2007 om 10:38 uur.

  Ach ja wat kan je doen mhamed…….

 6. Ooginkf
  20 februari 2007 om 12:19 uur.

  Hey Rafik,

  Hey tof zeg. Weer een gouden medaille erbij. Nu nog het goude van de WK in China.

  Proficiat!

 7. dirk
  11 maart 2009 om 06:55 uur.

  wees blij dat je hier mag zijn

 8. dirk
  11 maart 2009 om 06:57 uur.

  edit : rafik is de beste die ik ken

Plaats je reactie