MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veel Marokkanen ondernemen in Marokko

18 februari 2007 | in Economie, Marokko | 6 Reacties

Marokkanen ondernemen in MarokkoMarokkanen beginnen Marokko te ontdekken. Vooral Marokkanen van de tweede generatie. Ze vertrekken naar Marokko om er een bedrijf te beginnen. Sommigen omdat ze zich in Nederland niet thuis voelen, maar de meesten omdat Marokko ze zoveel te bieden heeft.

In 2005 zijn bijna 1.300 Marokkaanse Nederlanders met een eigen bedrijf in Marokko gestart en dat aantal neemt alleen maar toe. Dat blijkt uit deze reportage van RTL 4.

Er zijn 6 reacties

 1. kano
  18 februari 2007 om 04:27 uur.

  de investeringen van de marokanen uit europa en canda neemt alleen maar toe het is een goed teken dus het gaat goed met marokko vooral economisch door deze investeringen worden ook banen gecrieerd voor die mensen daar.

 2. Fatima
  18 februari 2007 om 07:02 uur.

  Dat is een goed teken, Marokko heeft al een tijdje terug een goede weg ingeslagen en het gaat beetje bij beetje beter met Marokko. Overigends ben ik bang dat wij over een paar jaar de oversteek naar Marokko moeten maken, dus van europa naar Marokko hahaha…nee, maar ik wil in de toekomst zelf ook iets beginnen in Marokko, goed voor mezelf en goed voor de mensen in Marokko en natuurlijk goed voor het land zelf, met wat betreft de economie

 3. larbi
  18 februari 2007 om 09:21 uur.

  hob

 4. skery_vanuit_marocco
  19 februari 2007 om 07:15 uur.

  hahaha

  ik ben er ook 1 van

  ik mis nl helemaal niet ik heb prima naar mijn zin hier in marocco ik moet eigelijk eerder mee beginnen beter laat dan nooit

 5. skery_vanuit_marocco
  19 februari 2007 om 08:58 uur.

  moest

 6. moes
  19 februari 2007 om 09:25 uur.

  he skery?
  war zit je in marrokko
  want ik ben daar ook begonne in tanger
  heb wat grond gekocht en ben met een restaurnat begonnen en het gaat redelijk wel

  maar die grond levert toch meer
  ben weer op zoek naar grond stukken

Plaats je reactie