MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zondag TV-première nieuwe clip Salah Edin

30 maart 2007 | in Amusement, Muziek | 5 Reacties

Salah EdinAanstaande zondag 1 april wordt exclusief bij URBNN de TV-première van de clip ‘Land van’ van rapper Salah Edin getoond. De Nederlandse / Marokkaanse rapper is een grote belofte en weet met zijn teksten en beats het publiek altijd wel te boeien. Zijn sporen heeft hij internationaal al ruimschoots verdiend.

Nu komt hij samen met producer Focus, rechterhand van Dr Dre, met een nieuw Nederlandstalig debuutalbum: ‘Nederlands Grootste Nachtmerrie’. Met zijn maatschappij-kritische teksten zorgt Salah Edin al voor de release voor veel rumoer.

Zijn clip zal aanstaande zondag op URBNN om 19.00 uur bij BNN op Nederland 3 te zien zijn.

Er zijn 5 reacties

 1. abdess
  30 maart 2007 om 10:04 uur.

  tazzzzz en dan als ie op tv komt hij zingt geen rai of chaabi muziek dus van mij mag ie oprotten met zn rap

 2. appie
  30 maart 2007 om 06:19 uur.

  DEZE MAN IS DE BOM VRIEND GEEN GRAP WAT ALI.B OF YES-R SALAH EDIN OUWE GEEN GRAP MET DEZE MAN TFOEEEEEEEEE HELA DIE ANDEREN RAPPERS

 3. RED-ONE
  30 maart 2007 om 09:43 uur.

  wEET JE HOE VET DAT NUMMER ‘HET LAND VAN” VAN HEM IS!!! jE MOET DAT NUMMER ECHT DOWNLOADEN EN DIE YEKST LUISTEREN, DEZE MAN IS EEN ECHTE MAROKKANEN EN RAPT ALLEEN OVER DE WAARHEID EN HOE MOEILIJK WIJ HET HEBBEN IN DIT KLOTELAND!!

 4. asmae
  02 april 2007 om 07:36 uur.

  ik ken hem niet?
  maar zo te zien is hij goeddd..
  jaaa ik vindt alles goed wat met macros te maken heeft..
  x’je asmae
  p.s. lang leve de MAROKKANEN

 5. Hicham
  17 april 2007 om 10:03 uur.

  Alles wat hij zegt in dat nummer is waar. de waarheid is hard, ik weet het tattas.
  Rasechte muzikant. Niet zoals al die andere neprappers. Het is gewoon een fucking rasictische land klaar. Ik ben hier wel geboren maar ik voel me hier echt niet thuis. Ze kunnen wel iedere keer de schuld op andere gaan schuiven maar fuck dat. We moeten gewoon realistisch zijn en kijken naar het feit. Hoe deze situatie is onstaan. Ik wil niet geaccepteerd worden omdat ik een of andere knuffelmarokkaan ben, maar ik wil geaccepteerd worden zoals ik ben.

  Respect voor Salah Edin

Plaats je reactie