MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voorspoed netwerk bijeenkomst Marokko

13 april 2007 | in Economie, Marokko | Reageer

Cross border ProsperitySpeciaal voor mensen die affiniteit hebben met Marokko, organiseren studenten in het kader van hun opleidingsprogramma op woensdag 18 april een netwerk bijeenkomst. Het doel van deze ‘Cross border Prosperity’ bijeenkomst is het creëren van permanente, sociale groei en economische voorspoed in Marokko. Dit willen ze realiseren met onder andere de steun van de Marokkaanse diaspora.

Tijdens deze bijeenkomst zal gediscusieerd worden over potentiële innovatieve ideeën ten aanzien van netwerkvorming. De sterktes en de zwaktes met betrekking tot netwerkvorming in Marokko staan deze avond centraal. Studenten en ondernemers zullen discussiëren over de mogelijkheden om de sociaaleconomische groei in Marokko te bevorderen en hiermee het beste resultaat voor de toekomst van dit land te kunnen realiseren.

De minor Cross border Prosperity is een onderdeel van een opleidingsprogramma binnen de Haagse hoge school en wil antwoordt bieden op een nieuw perspectief voor de Marokkaanse diaspora in Nederland.

Datum: woensdag 18 april
Tijd: 19:00-22:00
Zaal open: 18.30 uur
Locatie: Haagse Hogeschool, slinger 3.59
Reserveren: verplicht

Plaats je reactie