MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse politie vindt 4 ton hasj op boot

23 april 2007 | in Maatschappij | 1 Reactie

cannabisDe Spaanse politie heeft op een boot op zee 4,3 ton hasj aangetroffen. De drugs is in beslag genomen en de vijftien opvarenden zijn aangehouden. Volgende de politie gaat het om Spanjaarden, Marokkanen, Roemenen en Colombianen. Ze probeerden volgens het NRC Handelsblad de drugs naar het eiland Ibiza te smokkelen.

Verder nam de politie nog 13.000 euro, twee kilo cocaïne en vijftien mobiele telefoons in beslag. Spanje is het belangrijkste invoerland in Europa voor Marokkaanse hasj en cocaïne uit Zuid-Amerika.

Er is 1 reactie

  1. Abdel
    26 april 2007 om 03:39 uur.

    Hash boer in marokko lacht en lacht 😛

Plaats je reactie