MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vissersboot vergaat voor Marokkaanse kust

28 april 2007 | in Marokko | Reageer

vissersbootEen Marokkaanse vissersboot is donderdag vergaan voor de kust van Marokko, in de buurt van de stad Essaouira. De 9-koppige bemanning is daarbij om het leven gekomen. Dat heeft het staatspersbureau MAP vrijdag gemeld. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.

Reddingsvaartuigen en vissersboten spoedden zich naar de locatie van het ongeluk, maar kwamen te laat. Een lijk werd opgeborgen. De visserij-autoriteiten in Essaouira hadden woensdag nog gewaarschuwd voor zwaar weer op zee. Dat schrijft het Reformatorisch Dagblad.

Plaats je reactie