MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Het Marokko Fonds lanceert MarokGO

03 mei 2007 | in Economie, Marokko | 1 Reactie

Marokko FondsHet Marokko Fonds lanceert MarokGO, een fonds voor kleinschalige initiatieven uit Nederland. De Stichting zet zich in voor structurele armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling in Marokko en steunt met dat doel projecten van onafhankelijke Marokkaanse non-profit organisaties. De aandacht gaat hierbij uit naar de themagebieden onderwijs, gezondheidszorg, gelijke rechten, cultuur, schoon drinkwater en sport.

Vanaf nu is het mogelijk om ook vanuit Nederland een projectaanvraag in te dienen bij het Marokko fonds. Met aanvragen tot maximaal € 2.500,- kun je terecht bij MarokGO, een fonds voor kleinschalige initiatieven. Het totaal beschikbare budget van MarokGO is € 50.000,-.

Iedereen kan een aanvraag indienen, maar het fonds MarokGO wil vooral initiatieven van jongeren tot en met dertig jaar een kans geven. Je kunt met je aanvraag terecht voor materiële investeringen, zoals de bouw van een school of de aanschaf van landbouwgereedschap of voor kennisoverdracht zoals een voorlichtingsproject over hiv/aids, trainingen over organisatieopbouw of de ontwikkeling van lesmateriaal. Laat deze kans dus niet onbenut en go voor ontwikkelingssamenwerking met MarokGO!

Er is 1 reactie

  1. Studente
    04 mei 2007 om 12:35 uur.

    Stoer!

Plaats je reactie