MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tocht voor verdwenen Marokkanen Venray

08 mei 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

Marokkanen VenrayKarim Fourkour en Fouad Bendella, de twee nog steeds vermiste en waarschijnlijk vermoorde Marokkaanse Venraynaren, worden vrijdag 11 mei herdacht tijdens een wandeltocht. De tocht is een initiatief van familie en vrienden van het tweetal.

Vrijdag is het precies een jaar geleden dat Fourkour en Bendella, destijds respectievelijk 19 en 23 jaar, verdwenen nadat ze vermoedelijk geprobeerd hebben een illegale wietplantage leeg te halen. De tocht begint om 18.00 uur bij het gemeentehuis.

Onze eerdere berichten over de verdwijning:
Zorgen over vermiste Marokkanen
Duitser verdacht van moord op Marokkanen
Ontvoering Marokkanen onderzocht
‘Geen hennep, geen bloed, geen dna, niets’

Er zijn 2 reacties

 1. hayatii
  09 mei 2007 om 11:18 uur.

  Inshallah worden ze terug gevonden, dood of levend, het zal dan voor de familie dan ook het einde van de zoektocht zijn en dan kunnen ze het eindelijk een plekje geven…

  moge allah deze nabestaanden heel veel sbar geven en deze 2 jongens een plek bemachtigen in de djenna alfirdaws

 2. zeinab
  12 mei 2007 om 04:13 uur.

  Het was een hele indrukwekende tocht,
  Ik hoop dat dit een les is voor alle andere jongeren

Plaats je reactie