MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cabaret best bewaarde geheim van Marokko

09 mei 2007 | in Amusement, Marokko | 4 Reacties

CabaretHet is het best bewaarde geheim van de Marokkaanse man. En daarom is het in Nederland een nog redelijk onbekend fenomeen: Cabaret. In de koloniale tijd introduceerden de Fransen deze vorm van sensueel vermaak in Marokko, schrijft BNR Nieuwsradio.

Publicist én Marokkaanse Nederlander Isas Aynan schreef er een verhaal over in het blad Contrast. Volgens Aynan zullen maar weinig Marokkaanse mannen toegeven dat ze ooit in zo’n cabaret-tent zijn geweest.

Aan BNR Nieuwsradio vertelt Aynan meer over cabaret.

Er zijn 4 reacties

 1. realist
  09 mei 2007 om 06:31 uur.

  Wat een onzin! wat ouwehoert die vent daar?
  ik snap niet waarom hij cabaret-tenten als een soort van &soma issue vindt.

 2. coco
  10 mei 2007 om 08:41 uur.

  tzzz lekker belangerijke gehiem of iemand dat wat kan verotten dat die cabartes bestaan ga n leven zoeken joh onderzoekertje van niks

 3. realist
  11 mei 2007 om 04:06 uur.

  Hoe bedoel ik wil laten wten ik ga naar cabate-avonden. Ziek ventje

 4. Saida
  12 mei 2007 om 11:28 uur.

  Ik kom steeds meer ‘onthullingen’ van achter een bureau tegen. Kun je nagaan wat een hoge dunk de Nederlandse pers van zijn lezers heeft.

Plaats je reactie