MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse ondernemers naar Nederland

21 mei 2007 | in Economie | 3 Reacties

Marokkaanse ondernemers bijeenJonge Marokkaanse ondernemers komen naar Nederland om hier jongeren van Marokkaanse afkomst enthousiast te maken voor het ondernemerschap. Minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken heeft dat afgesproken met premier Driss Jettou van Marokko. De CDA-bewindsvrouw wil dat Nederlanders meer ondernemend worden en denkt bovendien zo de economische relaties met Marokko te versterken.

Volgens De Telegraaf sprak Van der Hoeven met Jettou in Jordanië tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum, een denktank van religieuze leiders, regeringsvertegenwoordigers en prominenten uit het bedrijfsleven. Van der Hoeven trad in Jordanië op als gespreksleidster van een bijeenkomst die in het teken stond van het Midden-Oosten. Ze had onder meer ook een ontmoeting met koningin Rania van Jordanië.

Er zijn 3 reacties

 1. Mo
  23 mei 2007 om 11:47 uur.

  Salaam Aliekoum,

  Heeft iemand enig idee waneer die jonge ondernemers uit Marokko komen. Ik heb het eerlijk gezegd wel gehad hier in Nederland en ben wel geinteresseerd in het ondernemen in Marokko.

  Salaam,

  Mo

 2. kano
  23 mei 2007 om 01:43 uur.

  nu het goed gaat in marokko zijn er veel marokkanen uit europa die graag in marokko willen beginnen

 3. Abdel
  26 juni 2013 om 10:40 uur.

  Wie weet bij welke bank ik terecht kan voor een HALAL hypotheek om een huis in Nederland te kunnen kopen.
  Ik zie graag uw advies tegemoet.

Plaats je reactie