MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tijdelijke moskee Tilburg in zicht

22 mei 2007 | in Geloof | 1 Reactie

MoskeeDe gemeente Tilburg heeft een pand op het oog voor een tijdelijke moskee in de stad. Binnen drie maanden hoopt wethouder Hamming de locatie bekend te maken. Die is nodig voor de vervanging van de Marokkaanse moskee in de Stedekestraat meldt Omroep Brabant.

Dit gebedshuis werd vorig jaar gesloten vanwege brandgevaar. De afgelopen maanden is naarstig gezocht naar tijdelijke nieuwe huisvesting. De gemeente heeft daar haast mee, omdat veel moslims nu zijn aangewezen op de moskee van de omstreden imam Salam.

Er is 1 reactie

  1. Miss_N
    22 mei 2007 om 01:07 uur.

    hopelijk mag het snel in orde komen allemaal, en binnen afzonderlijke tijd een gloednieuwe marokkaanse moskee in tilburg!

Plaats je reactie