MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb wil bijstand uitkeren in natura

24 mei 2007 | in Overheid | 1 Reactie

Ahmed AboutalebBijzondere bijstand zou vaker in natura moeten worden gegeven, vindt staatssecretaris Ahmed Aboutaleb (PvdA) van Sociale Zaken. Hij denkt daarbij aan gebruiksvoorwerpen als een computer. Aboutaleb is hierover in gesprek met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), zo zei hij gisteren tijdens een overleg met de Tweede Kamer over het armoedebeleid.

Volgens de staatssecretaris wordt geldelijke steun meestal gebruikt om schulden af te lossen of aankopen te doen waar de kinderen in bijstandsgezinnen niet van profiteren. Aboutaleb wil nu de gemeenten zo veel mogelijk gaan vrijlaten in de manier waarop zij bijzondere bijstand verstrekken.

Er is 1 reactie

  1. studente
    24 mei 2007 om 11:03 uur.

    Dit vind ik echt een slimme manier inderdaad!

Plaats je reactie