MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aziz showt zomercollectie aan koning

13 juni 2007 | in Marokko | 5 Reacties

Aziz BekkaouiDe Marokkaanse modevormgever Aziz Bekkaoui showt zijn nieuwe zomercollectie voor volgend jaar aanstaande zaterdag in Rabat voor de Marokkaanse koning Mohammed VI en zijn vrouw prinses Lalla Salma. Maandag vertrok hij met zijn creaties naar de Marokkaanse hoofdstad om de show voor te bereiden.

“Het wordt een enorme happening”, vertelde de in Amsterdam woonachtige Marokkaan. “We laten operazangeressen uit Parijs invliegen. Nee, zenuwachtig ben ik niet. Ik heb al een keer eerder voor de koning geshowd en dat ging heel goed.”

Of hij direct na het evenement zijn volledige collectie hoopt te slijten aan het vorstendom, valt nog te bezien. “Het zou heel leuk zijn, maar dan moeten ze wel genoegen nemen met de creaties zoals ik ze heb ontworpen. Ik doe geen concessies”, aldus Aziz in De Telegraaf.

Er zijn 5 reacties

 1. Studente
  13 juni 2007 om 09:30 uur.

  Zo zo..

 2. fatima
  13 juni 2007 om 11:23 uur.

  zo zo

 3. kano
  14 juni 2007 om 07:24 uur.

  zo zo

 4. ***
  14 juni 2007 om 07:50 uur.

  Tbarek lah 3lik a si Aziz

 5. mo
  17 juni 2007 om 01:55 uur.

  tazz wat tbarek lah 3lik net als of hij de profeet gaat ontmoeten de koning is maar een mens evenveel als wij mensen waard.

  hij moet zekker voor de show ook ze handje gaan kussen

Plaats je reactie