MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stimulering allochtoon ondernemerschap

02 juli 2007 | in Economie | Reageer

ondernemerschapDe gemeente Utrecht en de KvK Utrecht hebben vandaag de samenwerkingsovereenkomst ‘Partners in Nieuw Ondernemerschap’ (PNO) ondertekend. De Marokkaanse ondernemersorganisatie Ammam is nauw betrokken bij het PNO initiatief.

Doelstelling van dit project is het bevorderen van ondernemerschap bij allochtone doelgroepen in de stad Utrecht door goede informatie en adviezen. Dat gebeurt door netwerk- en themabijeenkomsten te organiseren, door een kring van ambassadeurs van diverse etnische achtergronden op te zetten en door bestaande (ondernemers)organisaties te adviseren hoe zij allochtone ondernemers beter kunnen bereiken zodat allochtone ondernemers de weg naar hen weten te vinden.

De ondertekening van de overeenkomst gebeurde bij de KvK in aanwezigheid van staatssecretaris van Economische Zaken F. Heemskerk. Naast Marokkaanse ondernemers waren ook de collega’s van de Turkse ondernemersorganisatie ‘Ugiad’ hierbij aanwezig.

Plaats je reactie