MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Onveilige reisbussen in beslag genomen

03 juli 2007 | in Marokko | Reageer

BusongevalDrie bussen van Belgische firma’s, die onwettig een regelmatige verbinding inleggen met Zuid-Spanje of Marokko als eindbestemming, zijn vorige week dinsdag en woensdag door de Belgische autoriteiten in beslag genomen. De bussen zouden de concurrentie schaden en de veiligheid van de passagiers in gevaar brengen. Dat meldt de FOD Mobiliteit en Vervoer.

Het is al vaker voorgekomen dat onveilige bussen regelmatig zijn gebruikt voor het vervoeren van passagiers naar Marokko. Zo kwamen vorig jaar, op 21 mei 2006, zeven Marokkaanse burgers om het leven in een ongeval in de buurt van Madrid met een touringcar die in België ingeschreven stond.

Plaats je reactie