MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geschrapte vluchten door financieel geschil

06 juli 2007 | in Toerisme | 3 Reacties

ufoDe twee vluchten van de Duitse reisorganisator UFO (United Flight Organisation) die gisteren zijn geannuleerd, zijn volgens de politie de oorzaak van een financieel geschil tussen de reisorganisator, die in Molenbeek gevestigd is, en de Spaanse chartermaatschappij Girjet.

UFO zou nog honderdduizenden euro moeten geven aan Girjet, en zolang dat geld niet betaald is, houdt de vliegtuigmaatschappij zijn toestellen aan de grond. Ook in Nederland zou gisteren een vlucht geschrapt zijn en ook in Duitsland, waar de hoofdzetel van UFO gevestigd is, zouden er problemen geweest zijn. Van de twee verantwoordelijken voor het UFO-kantoor in Molenbeek is sinds gisteren geen spoor. Ze worden gezocht. Het gaat om twee personen met de Duitse nationaliteit en die geen gekend adres hebben in België. De politie van Molenbeek raadt gedupeerden aan om klacht in te dienen en om zich burgerlijke partij te stellen. Veel klanten van het agentschap zouden in contanten betaald hebben.

Gisterenavond en vanmorgen werden al 85 klachten ingediend bij de politie van de zone Brussel-West. Benadeelden kunnen ook klacht indienen bij de politie van de zone Brussel-Elsene en bij de federale politie op Brussels Airport. Er werd ook een dossier geopend voor misbruik van vertrouwen en een magistraat van het parket van Brussel is donderdag aangesteld om de behandeling van de verschillende klachten te coördineren. Alle vluchten tot 11 juli die geboekt werden bij UFO zijn geannuleerd. Elke vlucht zou 220 passagiers gehad hebben.

Er zijn 3 reacties

 1. kano
  06 juli 2007 om 10:22 uur.

  als men in een UFO wilt vliegen dan neem je contact met de buitenaardse wezens ha ha ha ha, maar dan kom je duurder uit en ben je snel in Marokko.

 2. choukri
  07 juli 2007 om 12:16 uur.

  Zielig voor die mensen.
  Je kijkt er naar uit om uiteindelijk van een vakantie te gaan genieten en dan hoor je in schiphol dat het niet doorgaat. dat mensen zo slecht kunnen zijn dat ze je zoiets aandoen.

 3. kano
  09 juli 2007 om 09:21 uur.

  ook heel veel gedupeerden in spanje ,heb ik gezien op de marokkaanse nieuws (2M) er zijn een aantal medewerkers van de UFO door de politie opgepakt.

Plaats je reactie