MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sarkozy zegt bezoek Marokko af

07 juli 2007 | in Marokko, Overheid | 1 Reactie

Nicolas SarkozyDe Franse president Sarkozy die komende week naar Marokko zou gaan heeft zijn bezoek afgezegd. Volgens de Marokkaanse regering past zijn bezoek bij nader inzien niet goed in het schema. Over een verband met de terreurdreiging in Marokko is niets gezegd.

In Marokko is de hoogste fase van terreuralarm afgekondigd. Er is sprake van een acute dreiging van radicale moslims, zeggen de autoriteiten. Concreet betekent dit dat er ieder moment een aanslag kan worden gepleegd.

Er is 1 reactie

  1. Maktab
    07 juli 2007 om 10:08 uur.

    Zou hij een doelwit kunnen zijn, hebben ze ‘m daarom afgebeld??

Plaats je reactie