MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ufoflug gedupeerden starten actie

09 juli 2007 | in Toerisme | Reageer

Reizigers Marokko opgelichtHonderden gedupeerden die het slachtoffer zijn geworden van het wanbeleid van de reisagent Ufoflug zijn een gezamenlijke actie gestart. O.a. middels de website www.ufofluggedupeerden.nl willen de initiatiefnemers (mogelijke) geduputeerden op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Ook willen zij de slachtoffers van dit grootscheepse wanbeleid organiseren om de verantwoordelijken hoofdelijk aansprakelijk te stellen en in geval van nalatigheid door de Nederlandse / Europese autoriteiten tot een gepaste oplossing te komen. Tot slot hopen zij via deze actie een manier te vinden om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor mensen die deze zomer alsnog naar Marokko willen.

Om de gezamenlijke stem zo goed mogelijkheid te laten horen is het zaak het aantal gedupeerden en de grootte van de geleden schade in kaart te brengen. Gedupeerden kunnen zich daarom via de website aansluiten bij deze actiegroep. De aangemelde gegevens zullen met discretie worden verwerkt en in geen geval openbaar worden gemaakt meldt de actiegroep. In totaal gaat het tot nu toe om 939 dupeerden en een schadebedrag van € 361.528,-

Plaats je reactie