MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Reisbus in beslag genomen

17 juli 2007 | in Toerisme | 3 Reacties

touringcarEen touringcar van een Brusselse firma, die de verbinding verzekert tussen Brussel en het Marokkaanse Marrakech, is afgelopen weekend in beslag genomen bij de grenspost in Hensies, in de provincie Henegouwen. Dat meldt het parket van Bergen.

De bus had geen transportvergunning en geen verzekering en het registratienummer was niet juist. De passagiers, van wie het ticket vier tot vijf keer goedkoper was dan bij een ander bedrijf, protesteerden tegen de inbeslagname. Vervolgens werden ze terug naar Brussel gebracht.

Er zijn 3 reacties

 1. mhamed
  17 juli 2007 om 03:41 uur.

  zijn we nou niet wakker mensen, het is ieder keer het zelfde.
  betaal meer voor een betere plaats zodat je zekerheid hebt in plaats van goedkoope rotzooi en uit eidelijk terug gestuurd kan worden.

 2. kano
  20 juli 2007 om 10:19 uur.

  zijn het UFO s bussen zeker.

 3. nadia
  24 juli 2007 om 09:09 uur.

  jij gaat denk ik ook wat goedkoper is nemen of neit.

Plaats je reactie