MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jetairfly opent zesde lijn naar Marokko

19 juli 2007 | in Marokko, Toerisme | 4 Reacties

JetairflyJetairfly, de luchtvaartmaatschappij van touroperator Jetair, opent begin oktober een zesde verbinding met Marokko. Ze zal op maandag en op zaterdag Brussels Airport verbinden met Oujda, in het noordoosten van Marokko en 60 kilometer ten zuiden van de kust van de Middellandse Zee.

Oujda is de zesde bestemming die de lagekostenmaatschappij zal aanbieden in Marokko. Met de verbindingen naar Marrakech, Agadir, Tanger, Nador en Casablanca (deze laatste vanuit Charleroi) erbij, zijn er deze winter negentien Jetairfly-verbindingen België-Marokko.

Daarmee is Jetairfly naar eigen zeggen de grootste Belgische passagiersvervoerder tussen België en Marokko.

Er zijn 4 reacties

 1. King-mes
  19 juli 2007 om 02:25 uur.

  Echt goede maatschappij……die royal ook boeven eerste klas.!
  Onze familie vliegt eigenlijk de laatse jaar al met deze maatschappij maar dan naar nador.! Geen klachten online reserveren alleen incheck-nummer nodig bij de bali…dus je kan om 20.00 uur boeken om de vlucht van 02.00uur nacht te halen, alles loopt via e-mail. Royal kan voor mij de pot op!

 2. goed
  19 juli 2007 om 08:55 uur.

  goed zo!!!
  als dat niet via europa gebeurd zal marrokko nooit van wakker liggen
  afbreken met die k…. royal air marok en zijn monopolie die alleen maar aan zich zelf denken en de rest laten ze stikken

 3. kano
  20 juli 2007 om 10:17 uur.

  jetairfly is goedkoop plus nette maatschapij veel marokkanen vliegen met deze maatschapij, en wat de r.a.m betreft , ze zijn de bloedzuigers, als in de toekomst meer maatchapijen komen die goedkoop vliegen naar marokko, gaat de r.a.m failliet.hoop ik.

 4. Arahma incha allah
  23 juli 2007 om 04:28 uur.

  Kijk wij kunnen alleen klagen via forums en praatjes onderling.
  We moeten eens via ons stichtingen -je hebt er nu veel- een officiele klacht indienen bij RAM.
  We moeten ons leiders een les leren zodat ze weten dat wij niet op ons hoofd zijn gevallen.
  Come up for your rights.

Plaats je reactie