MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Soap rond Abdellaoui duurt voort

05 augustus 2007 | in Maatschappij | Reageer

Yassine AbdellaouiDe verwikkelingen rond voormalig NAC-voetballer Yassine Abdellaoui lijken steeds meer op een soap. Waar de oud-prof eerst het huis van een ex-vriend in het openbaar liet verkopen om oude schulden te vereffenen, heeft nu een andere voormalige NAC-speler, Ahmed Kasmi, beslag laten leggen op het geld van Abdellaoui. Volgende week staat een kort geding op de rol.

Abdellaoui liet een maand geleden het huis van een voormalige vriend uit zijn NAC-tijd, Abdel F., in het openbaar verkopen. F. zou ongeveer een ton van Abdellaoui hebben geleend en dat nooit hebben terugbetaald. Abdel probeerde de verkoop via een kort geding te voorkomen, maar dat mislukte.

De opbrengst van de verkoop staat nu op de rekening van een notaris. Die kan het geld echter nog niet overmaken naar Abdellaoui, die na zijn profcarrière zakenman in Marokko is geworden, omdat er inmiddels beslag op is gelegd door Kasmi.

Die laatste zegt nu dat hij in het verleden een ton aan Abdellaoui heeft geleend. Hij zou daar ook een getekende leenovereenkomst van hebben. De advocate van Abdellaoui zegt dat haar clïent ontkent ooit geld van Kasmi te hebben geleend. De twee voetbalden niet in dezelfde periode bij NAC. Kasmi en F. kennen elkaar wel: het zijn neven.

Om de zaak extra gecompliceerd te maken, zijn F. en Abdellaoui ook nog eens samen verdachte in een omvangrijke witwaszaak, schrijft BN/DeStem.

Plaats je reactie