MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vakantievierende Marokkanen in Tanger

13 augustus 2007 | in Marokko, Toerisme | Reageer

Vakantievierende Marokkanen in MarokkoHet blijft een paradox: ze voelen zich in Nederland Marokkaans, in Marokko voelen ze zich Nederlands. En de overheid zal er alles aandoen om de band met het moederland aan te houden. We hebben het over vakantievierende Marokkanen in Marokko.

Journaliste Julie van Traa doet vanuit Marokko verslag voor Planet Internet. Zij schijft dat de economische belangen groot zijn. Vorig jaar maakten de Marokkanen die in het buitenland wonen – zo’n drie miljoen, dat is tien procent van de Marokkaanse bevolking – 4,4 miljard euro over naar Marokko. Dat is acht procent van het Bruto Nationaal Product.

Lees het uitgebreide artikel ‘Vakantievierende Marokkanen‘ op Planet Internet.

Plaats je reactie