MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie vindt elf ton cannabis tussen olijven

17 augustus 2007 | in Maatschappij | Reageer

cannabisDe Belgische politie heeft bijna 11.000 kilo cannabis gevonden tussen vaten met olijven. De drugs, afkomstig uit Marokko, zat verstopt in de wanden van de vaten. Dat meldde de politie van Luik donderdag. De cannabis was ontdekt in de haven van Antwerpen.

Nadat de drugs gevonden werd, greep de politie niet gelijk in. De politie volgde de smokkelaars echter naar loodsen in de Luikse regio. Daar werd een 41-jarige leider aangehouden. De man was eigenaar van het bedrijf dat als dekmantel diende.

De marktwaarde van de cannabis is ongeveer 50 miljoen euro. Dat komt neer op bijna 1 procent van de geschatte productie in Marokko.

Plaats je reactie