MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voetballers nog steeds spoorloos

31 augustus 2007 | in Sport | 11 Reacties

Voetballen in MarokkoDe Marokkaanse jeugdinternationals Mouhcine Yajour en Said Fettah zijn nog steeds niet terecht. De twee voetballers van de Marokkaanse topclub Raja Casablanca waren twee weken geleden in Zwitserland met hun club op trainingskamp.

Het was de bedoeling dat zij op zondag 19 augustus het vliegtuig zouden moeten pakken om zich aan te sluiten bij het Olympische elftal van Marokko, maar ze verdwenen op het vliegveld van Genève meldt MZine.NL.

Sindsdien is er niets meer van deze twee jongemannen vernomen. In de wandelgangen ging wel het gerucht dat beide voetballers op proef wilde gaan bij een Zwitserse club, zodat zij daar een transfer zouden kunnen verdienen. Het Marokkaanse dagblad Assabah meldde op 24 augustus dat Yajour met een Zwitserse club meetrainde. De naam van die club kon de krant niet meedelen.
Verder is er geen spoor van de twee voetballers te bekennen.

Raja Casablanca (de club waar beide spelers onder contract staan) heeft inmiddels medegedeeld dat zij niet zullen meewerken aan een eventuele transfer van beide voetballers. Vooral Yajour is een belangrijke speler voor de club, maar hij lijkt zijn zinnen definitief op een club uit Europa te hebben gezet.

Er zijn 11 reacties

 1. fatima
  31 augustus 2007 om 08:39 uur.

  Yak ma ze zijn ontvoerd?

 2. good girl
  31 augustus 2007 om 10:21 uur.

  Meschien harkoe el balad, ze denken we zijn in europa en we willen niet meer terug naar maroc, dat heeft een bekende marrokaanse filmster ook gedaan, ze kwam in nederland om te filmen en is meteen gebleven ze zei dat ze zo een kans nooit krijgt.

 3. Youssef
  31 augustus 2007 om 10:24 uur.

  Ze hebben een visum die tot 9 September geldig is, dus van het feit dat ze spoorloos zijn is er geen sprake!!!
  Wel zijn ze door de Marokkaanse bond geschorst voor levenslang, ze mogen dus niet meer voetballen !!

 4. Henk-Rotterdam
  31 augustus 2007 om 02:04 uur.

  En even vragen wat Wilders zijn mening is in deze.
  En bij Feijenoord kunnen we ze goed gebruiken.
  Willen gewoon een voetbaltoekomst opbouwen,wat is daar mis mee?

 5. dre
  31 augustus 2007 om 07:55 uur.

  Mooi,kunnen ze gelijk ingepast worden in het nederlands elftal.

 6. kano
  31 augustus 2007 om 08:13 uur.

  logisch dat zulke goeie voetballers als Yajour een andere club in europa gaat zoeken want hij ziet geen toekomst in een corrupt club die van zn talent wil profiteren.

 7. mocrogirl
  01 september 2007 om 02:25 uur.

  deze jongens ze denken we zijn in europa dus laten we daar o0k van genieten hahaha once in a lifetime kans

 8. accinox
  01 september 2007 om 04:15 uur.

  ik heb gehoort in nieuws ze zijn te laat trug naar marocco en hebben exuuse aangebooden en wordt niet geaccipteerd door de coatch fathi jamal en ook van zn club raja casablanca,ze zijn inderdaad geschorst,een met marokkaans jong elftal momentueel zullen ze niet meer spelen

 9. kano
  02 september 2007 om 01:38 uur.

  ze zijn terecht in Marokko

 10. chilloh
  03 september 2007 om 05:20 uur.

  Agg man die jongens zijn gwn op proef ofzoo die gaan heus niet als illigalen die kunne naar europa wanneer ze wille.

 11. mocrogirl
  16 oktober 2007 om 03:31 uur.

  die komen nooit meer terug

Plaats je reactie