MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ajax bood te weinig voor Aissati

06 september 2007 | in Sport | 6 Reacties

AissatiAjax heeft deze zomer een poging gedaan om het talent Ismail Aissati bij PSV los te weken. De Amsterdammers deden een bod van 3,5 miljoen euro schrijft soccernews.nl. PSV-coach Ronald Koeman gaf in Voetbal International aan het bod niet hoog genoeg te vinden.

“De vraag is of je dat bod serieus moet nemen, mij lijkt Aissati veel meer waard”, aldus de trainer. PSV gaf aan dat Aissati onder geen beding mocht vertrekken. De 19-jarige middenvelder heeft nog een grote toekomst voor zich, zo melden de Eindhovenaren, die binnnenkort met het ‘groeibriljantje’ om de tafel willen gaan zitten voor een nieuw contract, meldt de site.

Er zijn 6 reacties

 1. Maktab
  06 september 2007 om 10:58 uur.

  Ik voel me trots als er ook eens positieve berichten over mijn landgenoten in het nieuws komen 🙂

 2. Abdess
  06 september 2007 om 05:17 uur.

  hahah ajax zijn gek 3mli maar voor zo’n speler
  zeker minimaal 15mil moet je neer leggen voor aisati

 3. Yassin
  06 september 2007 om 08:01 uur.

  Ik ben helemala met je eens.
  Marokkaanse jongens hebben in het algemeen veel talenten…
  maar helaas worden die te wienig volledig benut.

 4. mohamed -den haag
  06 september 2007 om 08:13 uur.

  Ajax zit meer in de handel dan sporten.
  in inkoop 3,5 milj. verkoop 27 milj.
  op zich niks mis mee.
  tot slot hebben de joden altijd liefde voor de handel gehad.

 5. king_mes
  07 september 2007 om 11:03 uur.

  Ik denk dat het sowieso goed is dat Aissati niet naar Ajax gaat, hij zou daar helemaal kapot gemaakt worden en niet door ontwikkelen…waarom?
  Omdat ajax arrogant is, ze hebben grote spelers gehad en voortgebracht als je dan als jonge speler met een marokkaanse achtergrond beetje succes hebt en dat ook naar buiten uit word niet geaccepteerd, waardoor je dus in principe op de rem moet gaan als speler. Nederland is denk ik nog niet helemaal rijp voor jonge goed spelende marokkanen met ‘steralure’ je blijft die onderdanige marokkaan vooral in de pers.
  Ik wens ze veel succes en hoop dat ze zich sterk houden in de toekomst, blijven presteren dat is de enige weg om ze allemaal de mond te snoeren.

  We moeten niet seedorf z’n penalty vergeten, hoewel er diverse ‘blanke’nederlanders penalties gemist hebben, word hij anders gewogen o de weegschaal van kritiek

 6. marcel
  11 september 2007 om 09:11 uur.

  aissati moet lekker in eindhoven blijven en samen met zijn twee marokaanse maten de rest van de eredivisie gek tikken. Boeruh worden kampioen, in Amsterdam hebben ze geld maar geen prijzen en oh ja uefa cup voetbal

Plaats je reactie