MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan over de grens: Marokko

17 september 2007 | in Geloof | Reageer

MaghrebMagazine wenst iedereen een gelukkig, gezond en voorspoedig RamadanAls niet-moslim krijg je van de Ramadan in Nederland vaak weinig mee. Een verblijf in een islamitisch land tijdens de heilige vastenmaand kan dan ook voor een flinke cultuurschok zorgen. Hectische taferelen in het openbaar vervoer vlak voor iftar en restaurants die op Hollandse etenstijd steevast dicht blijven.

In Het Andere Geluid elke week tijdens de Ramadan een gesprek met Nederlanders die de Ramadan in het buitenland meemaakten. In het Andere Geluid van 18 september het verhaal van een Nederlandse docente die de ramadan in Marokko heeft meegemaakt.

Het Andere Geluid wordt elke dinsdagavond uitgezonden op radio 5 tussen 22:00 – 23:00 uur

Plaats je reactie