MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje vangt meeste hasj in 2006

18 september 2007 | in Maatschappij | Reageer

cannabisIn het jaar 2006 was Spanje internationaal koploper als het om hasjvangsten gaat. Maar liefst 54 procent van de wereldwijd in beslag genomen hasj, wat neerkomt op 450 ton, werd in Spanje gevonden. Dit heeft het Spaanse Openbare Ministerie maandag laten weten. Het Zuid-Europese land loopt hiermee ver voor op landen als Marokko, Pakistan, Frankrijk en Iran.

Meer dan de helft van de in beslag genomen hasj werd gevonden in de zuidelijke provincie Andalusië. De provincie ligt op een belangrijke smokkelroute naar Marokko.

Plaats je reactie