MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Manager gezocht voor nieuw instituut

19 september 2007 | in Maatschappij | Reageer

solliciterenDe afgelopen maanden is er druk gewerkt aan het opzetten van een Marokkaans-Nederlands instituut, genaamd Moroccan Dutch Leadership Institute (MDLI). Het MDLI heeft tot doel de positie en het imago van de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap op structurele wijze te verbeteren. Door de talenten en de energie van diezelfde gemeenschap optimaal te benutten.

Het instituut selecteert elk jaar de beste 25 Marokkaans-Nederlandse WO-studenten en biedt hen een top notch Leadership Development Program aan. In ruil hiervoor werken de studenten samen met andere actoren (bedrijfsleven, maatschappelijk middenveld, overheid etc.) aan het oplossen van diepgewortelde problemen op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en media.

MDLI is volledig onafhankelijk van de overheid (ook financieel) en daarmee uniek voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap. Het benodigde geld voor het runnen van het instituut komt van sponsoring door toonaangevende bedrijven.

Voor het optimaal functioneren van dit initiatief is een sterke, enthousiaste en betrokken fulltime projectmanager nodig. Zij/hij zal zich richten op het verder uitwerken, opzetten en runnen van het MDLI.

Ben (of ken) jij iemand (in je netwerk) die voldoet aan het profiel, stuur dan een mail voor meer informatie naar info@mdli.nl

Plaats je reactie