MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

School verbaasd over vragen Wilders

25 september 2007 | in Politiek | 12 Reacties

anti-islam politicus Geert WildersLeerlingen van het ROC van Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek zijn tijdens een barbecue op schoolkamp niet gedwongen halal-vlees te eten. De school is dan ook verbaasd over de schriftelijke vragen van Anti-Islam politicus Geert Wilders die de school daarvan beticht.

“De fout van de PVV is dat ze zeggen dat de leerlingen geen keus hadden uit ander vlees, maar die keus hadden ze wel degelijk”, zegt woordvoerster Maaike van der Duin tegen DePers.nl.

“Er was inderdaad halal-vlees op het kamp, maar we hadden ook bij een gewone slagerij vlees gekocht. Er was ook varkensvlees”, aldus de zegsvrouw. “Het frappante is dat niemand dat gewone vlees heeft gegeten, iedereen at halal.”

Volgens Van der Duin is dat ook aan de PVV duidelijk gemaakt toen de partij contact opnam met de school om opheldering te vragen. Het ROC is dan ook verbaasd dat de PVV in schriftelijke vragen toch beweert dat leerlingen gedwongen waren halal-vlees te nuttigen. Zo wilde wilde Geert Wilders weten wat staatssecretaris Marja Bijsterveldt (Onderwijs) gaat doen om te voorkomen dat ‘in de toekomst scholieren tot Halal-barbecues worden gedwongen.’

Lees de andere Kamervragen van de rechte politicus.

Er zijn 12 reacties

 1. Mo Rotterdam
  25 september 2007 om 09:46 uur.

  Ik denk dat ik maar ga stoppen met het lezen van nieuws over deze man. Met name omdat het geen ‘nieuws’ meer is. Allemaal erg voorspelbaar, altijd hetzelfde onderwerp, nooit onderbouwd. Jammer dat niet iedereen dat inziet

 2. Studente
  25 september 2007 om 10:44 uur.

  Sad, very very sad.
  heb verder er niets aan toe te voegen.
  Wilders is lachwekkend.

 3. mhamed
  25 september 2007 om 10:53 uur.

  laten we nou niet juist wat hij wil , namelijk wij moslims ingaan met zijn gelul.

 4. dubbelpaspoortgenoot
  25 september 2007 om 11:39 uur.

  mensen, laten we nou eerlijk zijn: het is een zielige manneltje

 5. moximo
  25 september 2007 om 01:47 uur.

  hij is wel zielig, maar laten we hopen dat hij nooit gaat regeren!
  ik snap niet dat niemand actie onderneemt tegen deze man!

 6. Cutchia
  25 september 2007 om 02:41 uur.

  Volgens mij is het weer eens tijd voor een knuffel

 7. kano
  25 september 2007 om 05:42 uur.

  Psycho, psycho, psycho, psycho, psychp is hij

 8. amien
  25 september 2007 om 09:37 uur.

  Tzzzzzzzzzzzzzz………………….Wat een sukkel zeg..!!!!! Dat lelijk mannetje werd veel gepest op school denk ik…hahahahahah….

  Wslm Amien

 9. Links of rechts ze zijn allemaal 1 pot nat
  25 september 2007 om 10:06 uur.

  Wordt wakker mensen, zolang iemand anti moslim is is er niks aan de hand en mag deze doen en zeggen wat hij wil. Maar o wee als ik als moslim mijn denkbeelden ga verkondigen over bepaalde zaken dan is deze wereld op eens te klein. Vrijheid van meningsuiting geldt hier blijkbaar alleen voor niet-moslims.

 10. Maktab
  27 september 2007 om 01:21 uur.

  blijkt wel weer dat deze man maar 1 hersenscel heeft en zelfs deze niet weet te gebruiken…….

 11. mo helmond
  27 september 2007 om 04:21 uur.

  zijn dag komt nog wel .net de voorgangers .inshaallah.

 12. M.Anders
  01 oktober 2007 om 10:54 uur.

  Jammer voor de nederlandse senioren…arme zielen, daar heeft deze man het nooit voor opgenomen…verstikkend in hen roelstoel

Plaats je reactie