MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man geeft vader twintig jaar na moord aan

09 oktober 2007 | in Maatschappij | 5 Reacties

amn lwataniEen man uit het Marokkaanse Sabra heeft zijn vader bij de politie aangegeven, omdat die twintig jaar geleden een moord heeft gepleegd. Dat hebben juridische bronnen in Marokko maandag laten weten. De man was getuige van dat zijn vader zijn oom om het leven bracht en zich van het lijk ontdeed. De getuige was toen een jongen van zeven jaar oud.

Nog onbekend is waarom de zoon pas na 20 jaar aangifte heeft gedaan. Mogelijk dat hij toch moeite met de spoorloze verdwijning van zijn oom had. Onlangs stapte hij naar de politie, waarna de stoffelijke resten werden opgegraven en de vader werd opgepakt.

Volgens De Telegraaf heeft de vader de moord bekend.

Er zijn 5 reacties

 1. Studente
  09 oktober 2007 om 02:37 uur.

  wat erg zeg.

 2. kano
  09 oktober 2007 om 04:46 uur.

  De Telegraaf vindt zulke nieuws over de Marokkanen alleen maar boeiend, om hun zwart te maken natuurlijk.

 3. sandokan
  09 oktober 2007 om 09:32 uur.

  Kano je hoeft toch niet bij elk bericht dat er in een krant staat te denken dat het is om de Marokkanen zwart te maken.Dit soort berichten waar dan ook in de wereld worden geplaatst dus niet alleen als het in Marokko gebeurt.

 4. M.Anders
  10 oktober 2007 om 12:55 uur.

  Helemaal mee eens. De telegraafstukken komen mij al jaren voor ogen en als het een negatief bericht over marokkanen is dan staat het altijd groot en in een van de eerste pagina’s, maar wanneer het positief is staat het vaak er nooit in en zowel dan ergens verborgen waar het minst opvalt. Lekkere krant ben je dan. Maar ach ze kwampen met te kort aan lezers en wens ze een hele goede failiesement toe…

 5. yassine
  10 oktober 2007 om 09:17 uur.

  zulke tuig moet je afschieten!!!

Plaats je reactie