MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maroc Store Fashion Show 2007

16 oktober 2007 | in Amusement | 1 Reactie

Maroc Store Fashion ShowEind dit jaar wordt wederom de Maroc Store Fashion Show 2007 gehouden. De Fashion Show is een ontmoetingsplaats voor de vrouw en de mode en laat je de wereld van de Marokkaanse mode ontdekken. Want de Marokkaanse mode is mooi, dynamisch en levenslustig, ze barst van talent en zit niet stil.

Fashion Show verzamelt de vakmensen uit de marokkaanse modewereld en jong opkomend Marokkaans modetalent. Te zien zijn o.a. spectaculaire Modeshows van top couturiers, spetterende optredens van bekende artiesten en de nieuwste collecties en trends.

De Fashion Shows vinden plaats op:
– 4 november 2007 in San Marco Village – België
– 25 november 2007 in Amsterdam Rai – Nederland

Er is 1 reactie

  1. chanel
    19 oktober 2007 om 12:09 uur.

    LEUK, is was er vorig jaar ook en ga dit jaar weer..

    Superevenement voor modeliefhebbers

Plaats je reactie