MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Henri Michel wil Aissati en El Hamdaoui’

21 oktober 2007 | in Sport | 12 Reacties

AissatiIsmaïl Aissati kan binnenkort een oproep voor het Marokkaanse nationale elftal verwachten. Bondscoach Henri Michel wil de middenvelder van PSV selecteren voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Ook AZ’er Mounir el Hamdaoui kan op een uitnodiging rekenen. Dat meldt de Marokkaanse krant Al Mountakhab.

Michel zal beide spelers proberen te bereiken om ze te overtuigen voor Marokko te kiezen. El Hamdaoui speelde zijn laatste wedstrijd voor Marokko in 2005, terwijl Aissati zojuist een conflict zou hebben uitgesproken met bondscoach Foppe de Haan van Jong Oranje. Michel hoopt het duo echter te overtuigen, bericht Elf Voetbal. Marokko oefent volgende maand in Stade de France tegen Frankrijk.

Er zijn 12 reacties

 1. abdess
  21 oktober 2007 om 01:46 uur.

  ewa zo word het een stuk beter dan de huidige AMATEURS IN MAROKKO inshallah krijgen we nou een fatsoenlijk team die wel kan meedraaien bij de top geweldigggg

 2. Berkany
  21 oktober 2007 om 03:15 uur.

  Als aissati was zou ik niet voor Marokko kiezen , voor hem zelf ontwikkeling en top te bereiken b.v real , barcelona enz. zou ik voor oranje kiezen. natuurlijk vind ik leuk als hij voor marokko speelt ,maar gaat eronder.

 3. tangeou
  21 oktober 2007 om 10:27 uur.

  Berkany
  Als aissati was zou ik niet voor Marokko kiezen , voor hem zelf ontwikkeling en top te bereiken b.v real , barcelona enz. zou ik voor oranje kiezen. natuurlijk vind ik leuk als hij voor marokko speelt ,maar gaat eronder.

  oktober 21st, 2007 om 3:15 pm

  ik snap jou niet waar spelen eto’o ,toure enzo ook in afrika maar togh spelen spelen ze bij arsenal en Barca hoezo kan dat dan niet leg is uit

 4. king_mes
  22 oktober 2007 om 06:23 uur.

  Beste Tangeou,

  kun jij mij uitleggen waarom er geen marokkaanse sterren bij real, barca etc. spelen?
  waarom denk jij dat zidane zo groot is geworden, zwart-afrika moet je niet met marokko vergelijken. Marokko heeft technisch hele goede voetballers, maar zullen nooit op wereldtoneel staan als ze voor marokko gaan kiezen, omdat marokko opdat zelfde toneel nooit te zien is, kunnen zich dus niet presenteren.
  laat hem samen met affelay de middenveld van oranje zijn eens kijken hoe lang wilders nog gaat stijgen in de peilingen, dan nog wat advocaten erbij en we zijn een heel eind met de integratie hahhaa..1

 5. mocroboy
  22 oktober 2007 om 08:27 uur.

  lajla k wil net zeggen man ho je moet blij zijn man je komt hier met die kaas verhalen

 6. Raja
  23 oktober 2007 om 12:48 uur.

  Spelers als Eto, Toure, Emmanuel Adebayor,Drogba, Micheal Essien, etc zijn allemaal grote spelers die voor hun eigen land spelen. Dus dat argument van Dhr Johan Cruijff is niet relevant

 7. mjahed
  23 oktober 2007 om 01:45 uur.

  Ja, vooral voor Nederland kiezen dan zit je na een paar wedstrijden op de bank en daarna weer op de tribune en later wordt je helemaal niet meer opgeroepen. Ik begrijp de mensen die roepen dat je voor Nederland moet kiezen echt niet, de feiten zijn toch duidelijk, kijk maar naar Boulahrouz en het zelfde staat Affelay ook te wachten. Als Aissati verstandig is speelt hij gewoon voor Marokko.

 8. hamzahamza
  23 oktober 2007 om 03:59 uur.

  king_mes

  kent je eto, ken je dorgba, ken gorge wea………

  zelf brahim hemdani een algerijs die met barcalona speelt. volgens ken je hem niet? hij speelt altijd bij barca.

  een echt grote voetballer volgt zijn hart en bewijst met zijn voeten en niet wachten dat oranje hem groter maakt.

 9. king_mes
  23 oktober 2007 om 06:26 uur.

  Inderdaad moet je je bewijzen met je voeten, maar dat kan alleen als er deuren voor je open gaan en je voeten op het juisten toneel tonen. Afrikacup word ondergewaardeerd. Daar zul je clubs echt niet wakker van laten liggen, je moet schitteren op de WK/EK en champions league, dan kun je praten in europa. Ik had het ook graag anders gezien, maar marokko is gewoon nog niet klaar corruptie etc.
  Dan liever op de bank bij oranje, dan worden overgeslagen voor ene neef die broer is van de broer van de neef van….als je begrijpt wat ik bedoel.

 10. batata
  25 oktober 2007 om 08:03 uur.

  als aissati slim is kiest hij voor marokko hij zal toch geen kans krijgen bij nederland….

  of hij worrdt niet geselecteerd of hij komt op bankje terecht

  laat hem beter voor zijn vaderland kiezen waar hij een verschil kan maken en marokko weer kan helpen uit de dal te komen waar ze al jaren in zitten

 11. Maghreb Magazine » ‘Aissati kiest voor Marokko’
  27 oktober 2007 om 12:53 uur.

  […] Het is bijna zeker dat PSV speler Ismael Aissati definitief voor het nationaal elftal van Marokko kiest. Zo meldt een ‘betrouwbare’ bron aan de Marokkaanse krant Al Mountakhab. Eerder deze week werd al bekend dat bondscoach Henri Michel Aissati graag bij de selectie wil halen. Aissati lijkt zijn keuze nu echt gemaakt te hebben. Het wachten is, volgens de bron, op een officiële bevestiging van PSV. […]

 12. rachid
  05 november 2007 om 10:12 uur.

  Waarom zou Aissati moeten wachten totdat Marokko op een groot podium speelt? Als je een grote trotse voetballer wilt zijn, moet je juist je land op dat podium zien te krijgen. Kijk naar het Marokko van eind jaren 90. Alleen al door aanwezig te zijn op het toernooi van 98 hebben ze door attractief spel een hele goede indruk achtergelaten, zonder door te gaan naar de volgende ronde.

  Als elk Marokkaans talent gaat wachten totdat Marokko een WK gaat halen alvorens ze geselecteerd willen worden, noem ik dat huichelachtig. Ook deze spelers moeten bereid zijn om tegen Burkina Faso uit een prestatie neer te zetten. Immers alleen dan kwalificeer je je voor de eindronde, zo niet dan zullen landen als Angola en Togo ons blijven vertegenwoordigen op de WK.

  Groet Rachid

Plaats je reactie