MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sarkozy pleit voor Mediterrane Unie

24 oktober 2007 | in Marokko, Overheid | 2 Reacties

Nicolas SarkozyDe Franse president Nicolas Sarkozy brengt deze week een staatsbezoek aan Marokko om verdragen te ondertekenen voor samenwerking in de ontginning van Marokkaans uranium en de aanleg van een hogesnelheidstrein in Marokko. Dinsdag zette hij bovendien tijdens een toespraak in de havenstand Tanger zijn ideeën voor een handelsverdrag tussen landen rond de Middellandse Zee uiteen.

Met deze Mediterrane Unie beoogt Sarkozy de bestaande barrières tussen Noord-Afrika en Zuid-Europa, met name op het gebied van handel, te doorbreken. Volgens critici wil de Franse president de Mediterrane Unie slechts om de handel met de voormalige Franse kolonies te bevorderen en om Turkije buiten de Europese Unie te kunnen houden door het een alternatief te bieden meldt Nieuws.nl.

Er zijn 2 reacties

 1. brother
  24 oktober 2007 om 11:58 uur.

  De Franse racisten die op hem hebben gestemd om vooral de Marokkanen en Algerijnen het land uit te wijzen (denk aan de Parijse rellen) zullen nu wel erg teleurgesteld zijn. Ik zou zeggen lik je wonden maar nu af. Lekker puh!

  En oom agent Amerika: Let op! er groeit een bult in het noorden van Afrika. Hebben jullie nog wat soldaatjes over om het leeg te prikken? Of word het nu te veel? Overigens is Egypte, Koeweit en Saudi Arabia ook aan het experimenteren met uranium. Leuk het……het is net Tom en Jerry’s

 2. ghalil
  25 oktober 2007 om 10:22 uur.

  hahahahahahahahahahahahahahaha
  america zit al in de schulden
  geen soldaat van americaanse afkomst heeft denk ik nog zin om richting een islamitisch land te gaan om beetje oorlog te voeren
  ze krijgen zeker te veel stenen afgeschoten op hun door snotneusjes met konkaris

Plaats je reactie