MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moeders demonstreren in Slotervaart

28 oktober 2007 | in Maatschappij | Reageer

foto2Tussen de honderd en tweehonderd buurtbewoners zijn zaterdagmiddag in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart bij elkaar gekomen voor een feestelijke demonstratie. Ze doen dat naar aanleiding van de recente onrust in de buurt. Dat meldt De Telegraaf.

Een aantal moeders heeft de bijeenkomst georganiseerd. Zij willen de moeders, vaders en kinderen bij elkaar brengen. Ook vonden ze dat het tijd is te laten zien dat de wijk een normale buurt is met normale inwoners.

De demonstranten, met verschillende etnische achtergronden, verzamelden zich rond 14.00 uur op het August Allebéplein. Daarna begonnen ze met toeters, trommels en ballonnen aan hun tocht door de buurt. Ook stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch is van de partij. De manifestatie eindigt bij de Vrijwilligerscentrale in de Esprit-school aan de Piet Mondriaanstraat.

Plaats je reactie