MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Einde aan hongerstaking gevangen

29 oktober 2007 | in Overheid | 3 Reacties

celMeer dan vierhonderd islamistische Marokkaanse gevangen hebben maandag hun hongerstaking beëindigd, die voor velen langer dan een maand heeft geduurd. Marokkaanse autoriteiten hebben ingestemd met onderhandelingen over de omstandigheden in de gevangenis.

Volgens De Telegraaf beloofden afgevaardigden van de Marokkaanse Raad voor Mensenrechten vrijdag na een bezoek aan de gevangenis in Sale om de klachten van de gevangenen te bespreken met de regering. De gevangenen willen dat er een onderzoek komt naar slechte behandeling en recht op visite.

Eind september gingen tweehonderd gevangenen in Sale in hongerstaking uit protest tegen slechte behandeling door de gevangenisdirecteur. Hongerstakingen in tien andere Marokkaanse gevangenissen volgden meldt de krant.

Er zijn 3 reacties

 1. ahmed
  30 oktober 2007 om 03:48 uur.

  man kip snor hash koffie tabakka mercedes

 2. kano
  30 oktober 2007 om 05:26 uur.

  er wordt nog steeds gemarteld in de marokkaanse gevangenissen,en ze spreken vande democratie en mensenrechten, wat een leugenachtige fabeltjes zeg. de tijd van martelingen in marokko komt wellicht terug, ( hassans tijperk)

 3. M.Anders
  31 oktober 2007 om 10:34 uur.

  @ Kano. men moet blij zijn dat de regering het naar buiten durft te brengen. Dit was vroeger echter niet het geval. Marokko is geen munt wat je meteen kunt keren. Het heeft een hele lange tijd nodig. vooral door de schaarse onderwijs. de grootte van het land en bevolking etc etc

Plaats je reactie