MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen demonstratie extreem rechts in West

29 oktober 2007 | in Maatschappij | 3 Reacties

Job CohenDe extreem rechtse Nationalistische Volksbeweging (NVB) mag zaterdag 24 november demonstreren tegen de ongeregeldheden in Slotervaart, maar die bijeenkomst mag niet worden belegd in de wijk zelf. Dit heeft burgmeester Job Cohen in Slotervaart gezegd tijdens een bijeenkomst met bewoners .

De protestactie zal ‘niet midden in, maar ergens aan de grens van Amsterdam-West’ plaatsvinden, kondigde Cohen aan. Hij wil rust in de wijk, aldus Het Parool.

Er zijn 3 reacties

 1. Maghrebie
  29 oktober 2007 om 03:22 uur.

  Zij hebben lef, weten ze wel waar ze aan beginnen? weten ze het nog wel, het is een wijk waar alleen maar schizofrenen wonen. dat wordt dan echt lachen….

 2. mootje
  29 oktober 2007 om 05:01 uur.

  Beter voor ze!
  Want stel dat ze het toch wel doen dan komen onze lieve marokkaantjes weer rellen!

 3. ghalil
  30 oktober 2007 om 02:29 uur.

  blood figt
  wilders zal zo weer een nieuwe manier reden hebben om onzin te gaan lullen

Plaats je reactie