MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Honorair consul Marokko in Suriname

04 november 2007 | in Marokko, Overheid | 8 Reacties

Marokkaanse en Surinaamse vlagMarokko heeft de Surinaamse mediabaas Mohamed Afzal Faried Pierkhan aangesteld als honorair consul in Suriname. De stap wordt als bevestiging gezien van het progressieve beleid van koning Mohammed meldt Waterkant.Net.

“Ik heb eerder de functie van minister van Buitenlandse Zaken mogen bekleden in Suriname. Uiteraard is het altijd een grote eer een land te mogen vertegenwoordigen op dit niveau”, zegt Pierkhan tegenover Dagblad Suriname. Nog belangrijker vindt hij dat de Surinaamse regering positief heeft gereageerd op het aanstellingsverzoek van Marokko. De bilaterale betrekkingen met Marokko zijn pas onlangs tot stand gebracht met de accreditatie van de niet-residerende ambassadeur in Brazilië, Farida Jahidi.

Voor het directe contact is besloten ook een honorair consulaat te vestigen in Paramaribo. “Wij hopen het contact te verstevigen op voornamelijk zakelijk gebied”, aldus Pierkhan. Ook samenwerking op het gebied van toerisme en visserij krijgt aandacht. Pierkhan is eigenaar van Dagblad Suriname, een televisiestation en twee radiozenders.

Er zijn 8 reacties

 1. assieworld
  05 november 2007 om 08:04 uur.

  OVER ZAKELIJK GESPROKEN ZIJ

  ( DE SURINAMER STUREN ONS SOSA UIT SURINAME EN WIJ MAROKKANEN STUREN HUN ASSIE UIT MAROKKO !

 2. sihem
  06 november 2007 om 08:29 uur.

  Waarschijnlijkben ik te oud….maar wat is Sosa en wat is Assie?

 3. jamie
  11 november 2007 om 09:35 uur.

  http://web.at5.nl/westside/cat/aflevering

  check allemaal westside!!!

 4. Gary
  19 mei 2008 om 08:50 uur.

  Ik als surinamer WIL niet vergeleken worden met een marokaan. en zeker niet met een marokaanse vlag GVD. verwijder deze foto of anders doe ik het zelf, hacken en geloof me het gaat me lukken.

  Gary de SURINAMER!!!

 5. Willy
  31 juli 2008 om 03:29 uur.

  Gary de opstoker

 6. Shamir Edcius
  04 september 2009 om 02:02 uur.

  ik ben zelf surinaams marokaans (surikaantjuh)
  ik ben trots op allebij en die flagen zijn de bom!!!!

  Gr shamir

 7. je meoder
  17 november 2009 om 08:00 uur.

  la mocro en suri gewoon te beest voor die ander mensnen

 8. ilhame
  11 december 2010 om 08:15 uur.

  nou , dat je niet vergeleken wilt worden me teen marokaan is wel zielig hoor
  marokanen zij nde bom! en vooral als je halfbloedje bent
  SURINAAMS EN MAROKAANS is gewoon gatarr!

Plaats je reactie