MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Vereniging wint prijs

15 november 2007 | in Maatschappij | Reageer

Het Drents ComplimentDe Marokkaanse Vereniging uit Meppel is woensdagavond uitgeroepen tot de winnaar van de vrijwilligersprijs 2007 ‘Het Drents Compliment’. De vrijwilligers ontvingen uit handen van PvdA-gedeputeerde Anneke Haarsma een sculptuur en een geldbedrag van 5.000 euro. Dit gebeurde tijdens een groots opgezette feestavond voor vrijwilligers in DeSmelt in Assen meldt BlikOpNieuws.nl.

De inzet van de Marokkaanse Vereniging op het gebied van participatie en integratie maakte grote indruk op de vakjury. De NAM-publieksprijs ter waarde van 2.500 euro ging naar het SIVO Dansfestival voor hun inspanningen bij de jaarlijkse organisatie van het internationale dansfestival. Ruim 2.300 mensen stuurden een bon via het Dagblad van het Noorden of stemden digitaal via www.drenthe.nl.

Zo’n 1.500 mensen, allen actief in het Drentse vrijwilligerswerk, waren aanwezig tijdens de feestavond in DeSmelt in Assen. De avond werd opgeluisterd door Marcus van Teijlingen en Lena Mastenbroek, Boerenblond, het Duo Makandra, en Henk Wijngaard. Zij traden belangeloos op voor het publiek. Evert ten Napel en Jacques d’Ancona verzorgden, eveneens belangeloos, de presentatie van de avond.

Plaats je reactie