MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meer Belgisch toerisme in Marokko

16 november 2007 | in Toerisme | 8 Reacties

Toerisme in MarokkoMarokko en Thomas Cook Belgium hebben woensdag een partnerschapsakkoord gesloten voor drie jaar met het doel het Belgisch toerisme in Marokko met de helft te laten stijgen tegen 2010. Dat melden de Franstalige kranten L’Echo en La Libre Belgique.

Marokko wil tegen 2010 jaarlijks tien miljoen Europese toeristen ontvangen, een groei van bijna 40 procent in vergelijking met het aantal vandaag. “Marokko wil de toeristische bestemming nummer één van de Belgen buiten Europa zijn”, aldus Saad Bezzate, directeur van het Nationaal Marokkaans bureau van toerisme in de Benelux.

De klanten van de Belgische touroperator Thomas Cook die naar Marokko trekken, vertegenwoordigen 15 procent van haar volledig aanbod in het Middellandse Zeegebied. Volgen het Belgische Knack.be trekken jaarlijks 150.000 Belgen naar Marokko.

Er zijn 8 reacties

 1. mjahed
  16 november 2007 om 12:05 uur.

  Als er maar geen pedo toeristen tussen zitten, we zijn al die pedo gevallen in Belgie nog niet vergeten.

 2. holland
  17 november 2007 om 09:41 uur.

  ja lekker is het in marokko hoor meid die dames allemaal oellalalaal

 3. kano
  18 november 2007 om 04:25 uur.

  sextoerisme

 4. meghrabia
  18 november 2007 om 10:39 uur.

  holland
  is dat alles waar je op let (meisjes)?
  get a life boy!

 5. Samira
  19 november 2007 om 12:49 uur.

  ik vind hollandse manne de lelijkste, goorste wezens…..en ze douchen niet

  ……………alleen in shampoo reclames

 6. mhamed
  19 november 2007 om 05:06 uur.

  er moet niet zo zijn dat elke pedo welkom in marokko is,want marokko is al bekend met zijn hoeren en nachtleven!!!!!

 7. adil
  20 november 2007 om 12:49 uur.

  ze gaan toch alleen naar marrakech en tanger,de rest van marokko heeft er geen last van!!

 8. bolle
  03 maart 2008 om 11:48 uur.

  laaat ze allemaal in Marrakech wegblijvn ginder in Marrakech….wij willlen ginder rust en omtspanning…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….tot aan het eindje……………………………………………………………………………………………………………..

Plaats je reactie