MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Radicaliserende jongeren krijgen buddy

28 november 2007 | in Maatschappij, Overheid | Reageer

Marokaanse probleemjongerenAllochtone vrijwilligers moeten als rolmodel gaan fungeren voor jongeren die dreigen te radicaliseren. Door de probleemjongeren één op één te laten begeleiden door een mentor, hoopt het kabinet radicalisering tegen te gaan.

Dat staat in een uitwerking van het Actieplan Polarisatie en Radicalisering die minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken dinsdag, mede namens haar collega’s, naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Ter Horst heeft de uitgangspunten van het plan afgelopen zomer al gepresenteerd, maar de concrete uitwerking liet nog enige maanden op zich wachten. Dat kwam haar op kritiek te staan van de oppositiepartijen in de Tweede Kamer.

Plaats je reactie