MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Aissati mag niet naar Ajax’

29 november 2007 | in Sport | 3 Reacties

AissatiPSV wil middenvelder Ismail Aissati behouden. Dat zegt algemeen directeur Jan Reker op de site van de Eindhovens voetbalclub. Een verkoop aan Ajax is volgens hem ‘absoluut’ niet aan de orde. ,,We willen het contract van Aissati openbreken, opwaarderen en verlengen”, aldus Reker volgens het Algemeen Dagblad. De onderhandelingen met de jeugdinternational over een nieuwe verbintenis zitten wel al een tijdje vast.

Reker bevestigt dat directeur Maarten Fontein van Ajax vorige week interesse toonde en informeerde naar een clausule in het contract van Aissati. ,,Maar PSV wil Aissati absoluut niet verkopen en dat heb ik ook onmiddellijk aan Fontein laten weten.”

Er zijn 3 reacties

 1. Maghreb.NL » Blog Archive » Internazionale en PSV gaan praten over Aissati
  30 november 2007 om 12:04 uur.

  […] Ajax toonde onlangs ook al serieuze belangstelling voor de 19-jarige Aissati, die tot 2009 vastligt in de Lichtstad. PSV wil het contract van de middenvelder echter verlengen. […]

 2. Berkany
  30 november 2007 om 06:27 uur.

  Aissati kies voor Ajax, de beste oplossing de manier van spel van ajax pas bij jou.

 3. www.maghrebmagazine.nl
  28 mei 2011 om 09:49 uur.

  Aissati mag niet naar ajax.. Keen 🙂

Plaats je reactie