MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voor Aissati telt enkel PSV

02 december 2007 | in Sport | 1 Reactie

AissatiIsmail Aissati wil verder met PSV. Ajax heeft blijvende interesse in de pupil van Jan Wouters, maar Aissati zegt zelf dat het alleen PSV is wat telt. Er ontstond behoorlijke commotie rond de geruchten dat Aissati zou willen vertrekken naar Amsterdam, maar zelf ontkend hij alles.

In een interview met het Brabants Dagblad vertelde hij dat alleen PSV voor hem telde. “Ik word natuurlijk vaak naar de interesse van Ajax gevraagd. Er wordt van alles geschreven en gezegd en dat is wel eens storend. Maar goed, ik probeer me te concentreren op wat ik doe en wil me niet laten afleiden,” aldus de jonge PSV’er.

PSV heeft al een behoorlijk tijdje gesprekken om eens te worden over een langere verbintenis, maar alle gesprekken zonder enig zichtbaar resultaat. Aissati komt weinig aan spelen toe bij PSV, wat hem een doorn in het oog blijkt, en dan ook roet in het eten blijkt te gooien bij de Eindhovense directie. Blijken de onderhandelingen alsnog zinloos, bestaat er een kans dat de Jong-Oranje-international alsnog op de transfermarkt beland, schrijft Soccer4u.nl.

Er is 1 reactie

  1. mocrogirl
    24 december 2007 om 06:32 uur.

    veel beter vo0r hem, alleen bij PSV kan hij zichzelf ontwikkelen

Plaats je reactie