MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Homo ‘echtpaar’ Marokko krijgt celstraf

13 december 2007 | in Maatschappij | 43 Reacties

homo bruiloftEen Marokkaans homostel dat eind november zijn ‘bruiloft’ vierde, is veroordeeld tot tien maanden cel. Samen met vijf andere bruiloftsgasten werden ze schuldig bevonden aan homoseksualiteit, handel in alcohol en schending van de openbare zedelijkheid. De vijf anderen kregen straffen tot zes maanden cel.

De twee Fouads hadden bijna geen advocaat gehad bij hun rechtszitting maandagavond in de stad Kasr el Kebir, in het noordwesten van Marokko. De lokale advocaten durfden de verdediging van de twee bruidegommen niet op zich te nemen. Mensenrechtenadvocaat Ahmed Arehmouch besloot uiteindelijk samen met twee collega’s pro deo de verdediging op zich te nemen van de beide Fouads en de vijf anderen.

Enkele dagen na het illegale huwelijk van de twee homoseksuelen verschenen er filmpjes van het feest op YouTube en braken er rellen uit in de stad Kasr el Kebir. Een woedende menigte gooide stenen en hief fluitconcerten aan bij het huis van een van de bruidegommen. Advocaat Arehmouch zegt dat de demonstranten zijn opgezweept door streng islamistische politici en imams die haat predikten tegen de Fouads.

Het is niet precies bekend hoe het nu gaat met de veroordeelden. Ze mogen geen bezoek ontvangen en hun advocaat Arehmouch zegt dat hij nog niet eens vijf minuten de tijd kreeg om met zijn cliënten te praten. Zijn indruk was dat de twee te bang waren om vrijuit te praten.

De officiele lezing van de advocaten is dat het om een feest ter ere van een heilige gaat. Dat is strategie. ‘Maar’, zegt Arehmouch, ‘Stel dat het een echt huwelijk was, dan was deze straf ook niet terecht geweest. Marokko heeft het internationale verdrag van de mensenrechten ondertekend en homoseksualiteit valt daar onder.’

Inmiddels is er een nieuw filmpje op YouTube verschenen, dat lijkt te wijzen op een echt huwelijk; het heeft alles weg van een traditionele Marokkaanse bruiloft; zo is er een Neggafa – een dame die de make up en de kleding van de bruid verzorgt – er worden melk en dadels genuttigd, het echtpaar draagt trouwringen en de bruiloftsstoet trekt de buurt in met een stier (die doorgaans na afloop van een huwelijk wordt geslacht).

Volgens de Wereldomroep hebben de advocaten laten weten later deze week in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak.

Zie de schandalig bevonden video:

Er zijn 43 reacties

 1. Masterdam
  13 december 2007 om 12:18 uur.

  Safi hadshi li baki khesna,allah ni3lum !!!

 2. brother
  13 december 2007 om 08:25 uur.

  Een gevangenis met allemaal mannen om hun heen. Dit is toch geen straf voor homo’s? Ik kan wel begrijpen waarom de advocaten de verdediging niet op zich wilde nemen. Naar een hond moet je ook niet met een kluif gaan gooien!

 3. hassanhasson
  13 december 2007 om 11:56 uur.

  Dit zie ik in de meeste westers europeese landen niet gebeuren vanwege de schijnheiligheild die er heerst tenopzicht van Homo’s.
  Trouwen ik heb vrienden uit ksar el kbir, na dit te zien te hebben, wordt ik wel een beetje achterdochtig van hen.nanananan

 4. mo van Belgie
  13 december 2007 om 04:09 uur.

  Wees voorbereid. Yoem al Qiyama is niet veraf maar sowieso niemand ontsnapt aan de dood en aan de reconfrontatie met wat hij in deze doenja heeft gedaan

 5. Saida
  14 december 2007 om 03:28 uur.

  Dit is echt schrikken , je hebt gelijk mo van belgie

  kolloe roeg dtjek elmawt

  elke ziel zal de dood proeven

 6. mhamed
  14 december 2007 om 05:35 uur.

  kan mij iemand vertellen wat allah zijn wil van deze dunja is?
  juist alles is met een rede geschapen in deze dunja……..
  mens,dier,natuur,enz enz enz
  waarom zal allah man en man vrouw en vrouw laten trouwen en accepteren?
  juist over honderd twee jaar of zelfs ieder zal het over en uit zijn met mensheid…is dat de perfectie van allah?
  natuurlijk niet,,,,,,,,,,,,,,

 7. waarschuwer
  14 december 2007 om 09:48 uur.

  De tekens zullen elkaar snel opvolgen, en er zal een bestraffing zijn en niemand die erger straft dan Hij! De arabieren in Marokko hebben ons voor schut gezet! en branden zullen zij !

 8. Joost
  14 december 2007 om 10:06 uur.

  Dat er binnen de islam een wet is die een homo huwelijk verbied, okee, wat ik nog veel erger vind; waar bemoeien al die burgers zich mee?, dat vind ik heel eng om te zien, die massa mensen die naar dat huis gaan en het liefst die 2 mannen zouden willen vermoorden..die controle op elkaar; vreselijk.

 9. Ben3isa
  15 december 2007 om 01:43 uur.

  @ joost
  ze voelen dat het is hun plicht om wat aan die afwijking te doen, en ja we zijn niet in nederland.

  o ja …. wat is die ‘bruid’ f*ucking lelijk hij lijkt op de Sith Lord uit de starwars film check op google wat ik bedoel hahahahahaha

 10. ghalil
  15 december 2007 om 11:55 uur.

  waarschuwer
  bla bla bla
  ik begrijp nog steeds niet dat moslims hier zijn die beweren dat ze weten wat ze zeggen
  en dan komt er nog iemand aan met het staat in de quran of de islam vind dit of dat
  jullie zijn eerder de mensen die de islam zwart maken dan de homo’s
  ik raad jullie aan om de sorat lod te lezen en te begrijpen voordat jullie hier gaan ozin praten
  en dan nog is dat als ze aangeklaagd worden is het de fout van marokko zelf
  hun willen een vedrag ondertekenen waarin staat dat homo’s toegestaan zijn onder de mensen rechten en dan uiteindelijk gaan ze weer moeilijk doen
  iwa leg mij dan uit waar de recht is

 11. ahmed
  15 december 2007 om 04:30 uur.

  Die mensen hebben kennelijk niks beter te doen, dan een stel nichten lastig te vallen.

  Ga werken ofzo!!!!!

 12. Bandall
  15 december 2007 om 06:48 uur.

  Waarom z’n rel na dat er twee homo’s trouwen, god heeft die gevoel gegeven en luister mensen! god heeft niemand nodig om iemand te straffen dus die rel schoppers moeten niet denken dat ze machtiger dan god zijn. Hier gaat het om iemand die van een ander houd en het willen delen met hun mede mens!!!!
  En dat de wereld bijna vergaat roeppen mensen al honderde jaren en de wereld is nu nog!!! God weet wanneer de wereld vergaat!!!!

 13. Mostafa
  15 december 2007 om 08:14 uur.

  die tent was geen man hoor., maar een opgebouwde man!
  deze blijkbaar heeft spijt van zij geslacht verandering!
  Wacht even , Gétverdddddamer.
  Wij zeggen ik marokko:Li áta zoekoe lahla ifoekoe.

 14. G. W.
  16 december 2007 om 04:33 uur.

  Dat je het niet eens bent met het homohuwelijk vind ik okay, maar daar op zo’n manier mee omgaan is werkelijk afschuwelijk. Je mag niet zo iemand in de gevangenis zetten en vernederen. Kom op man. Zijn jullie zonder zonden???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 15. monador
  16 december 2007 om 10:42 uur.

  sbahan allah wat is tien maanden ze moete opgehangen worden net als in iran dit is te wagelijk voor woorde

 16. berkane
  17 december 2007 om 06:06 uur.

  je hebt gelijk monador
  In islantisch land als marokko hoordt dit niet lterzzzzz

 17. peter
  17 december 2007 om 12:15 uur.

  ik hoor hier mensen praten over schande en een afwijking!!!!!!!! zo redeneerde ene adolf hitler 29 april 1889 – 30 april 1945 ook .

  alles wat afwijkt hetzij communistisch jood homosexueel jehovagetuige psychiatrisch verstandelijk gehandicapt is onwaardig de zgn untermensch en dient uitgeroeid te worden.

  helaas is hij een eind op weg gekomen met miljoenen doden in de diverse kampen gaskamers en slagvelden.

  niemand protesteerde toen joden homosexuelen enz werden opgepakt
  het begon met zijn boek mein kampf en zijn rassentheorieen. gebaseerd op een zich superieur voelen aan de andere volken

  op dit forum proef ik soms ook van die reacties op basis van een soort superioriteitsgevoel. neerkijken op andersdenkenden gelovenden alles baseren op islam als voedingsbodem en t daaraan toetsen.

  wel gemakkelijk en……..gevaarlijk om op grond van een boek en een profeet en een god alles maar te verklaren en terecht te wijzen.

  ik zet t weliswaar heel zwart wit neer en trek de vergelijking met de tweede wereldoorlog is ook begonnen met o.a. afwijzen en vervolgen van anders denkenden met als voedingsbodem nationaal socialistisch geloof

  herhaalt de geschiedenis zich?

 18. naas
  18 december 2007 om 07:27 uur.

  @peter

  de islam is veel ouder dan de 2de wereldoorlog.

 19. ghalil
  18 december 2007 om 11:35 uur.

  helaas zijn er te veel mensen die verglijkingen maken van iets met onzin
  ik kan ngo steeds niet begrijpen dat mensen steeds en steeds zeggen dat het islam dit zegt of de islam dat zegt
  in de quran staat dit en in de quran staat dat
  homo’s worden erkend in de quran
  er word ook erkend dat je ze moet respecteren omdat zij ook creaties zijn van allah swt (god)
  waarom zijn er te veel moslims die eerlijk gezegd precies op wilders lijken
  wilders trekt dingen uit de quran te voorschijn waar hij niks van afweet
  precies het zelfde wat de sommige moslims doen
  je moet wel eerst heel de quran begrijpen voordat men gaat praten over wat erin staat en wat niet

 20. schijnheilig
  18 december 2007 om 11:40 uur.

  Jongens,jongens..

  Zijn de meeste marokkanen niet een beetje naief en schijnheilig!
  In Marokko gebeurt alles, wat hier ook gebeurt (zzer veel geslachtveranderende operaties, een grote homo-gemeenschap, veel prostitutie, etc…)
  Alleen alles gebeurt achter gesloten deuren of er wordt niet over gesproken.
  Oordeel niet! En kijken verder dan je neus lang is.

  verdiep je meer in je geloof (de Islam) en weet dat de enige die oordeelt God is.HIJ beslist over het leven na de dood. Het lijkt me zeer kwalijk om als mens oordeel te vellen over de lotsbeschikking van mensen.
  En het lijkt me ook dat je als moslim moet beschikken over een zachtaardig karakter en als je die niet bezit, daar je best voor doet.
  Mensen de hel toewensen en aanvallen lijkt me daar niet bij passen!!
  Oh mensen: wat voor een signaal geven jullie over het moslim-zijn aan de niet moslim. Wees wijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Jurist
  18 december 2007 om 01:44 uur.

  Ik wil reageren op de officiele lezingen van de de advocaat van de zondaren.

  De advocaten zeggen terrecht dat homosexualiteit onder de internationale verdragen van de rechten van de mens valt. Echter de zondaren worden NIET veroordeeld door de Marokkaanse rechtbank vanwege het feit dat ze homosexueel zijn, doch vanwege het feit dat ze een homo huwelijkscontract hebben gesloten dat in Marokko strafrechtelijk verboden en privaatrechtelijk nietig is, en het bedrijven van OPEN- homosexualiteit dat tevens in Marokko verboden is.

  Het OPENLIJK bedrijven van homosexualiteit en het sluiten van een huwelijkscontract tussen homo’s zijnde valt waarschijnlijk niet onder het internationale verdrag van de rechten van de mens. Dit blijkt uit dat verschillende naties onder wie talloze westerse landen die dat onderhavige verdrag hebben ondertekend en waarbij het plegen van open homosexualiteit en het sluiten van homohuwelijken bij hun wet verboden zijn. Elk natie heeft namelijk het recht om haar openbare zedelijkheid bij wet te beschermen. Dat geldt ook voor het bedrijven van openlijke hetero sexualiteit.

  Dus het is maar de vraag of de advocaten zullen slagen in hun vordering indien de advocaten besluiten om in hogeberoep te gaan.

 22. Jeroen
  18 december 2007 om 07:25 uur.

  Salam, Beste Mensen,
  Ik schrik van deze reacties van, zo te lezen, intelligente medemensen. Ik ben man en getrouwd met een vrouw. Gelukkig ben ik niet homofiel want het is niet prettig om tot een afwijkende minderheid te behoren, niet waar? Ik besef mij dat een klein percentage van de mensen wel homofiel is. Als gelovige, niet voor iedereen hier waarschijnlijk want ik ben R.K., heb ook ik moeite met het accepteren hiervan. De ene God zegt immers dat we ons moeten voortplanten en verwerpt op een aantal punten expliciet de homoseksuele daad. In ons land was ik dan ook geen voorstander van het homohuwelijk omdat je daar per saldo het wettelijk huwelijk, het heilige verbond tussen man en vrouw, mee afschaft. De RK verwerpt de homoseksuele daad en stelt dat zolang je die niet verricht je welkom bent….
  Het blijft een groot probleem zeker in een land waar je het recht hebt om als homopaar vruchtbaarheidsbehandeilngen vergoed te krijgen en kinderen mag adopteren. Ik heb het ook niet bedacht.

  Jullie reacties zijn van een andere orde en een aantal stralen een enorme haat uit. God predikt liefde en geen haat. Wees blij dat je zelf geen homofiel bent! Provoceren is naar mijn mening ook niet nodig maar een beetje actie voeren moet kunnen. Of dat hier is gebeurd durf ik niet te zeggen. Op basis van jullie reacties denk ik dat men inderdaad te ver is gegaan. Om dit met geweld te beantwoorden is zonder meer ook zondig. En tegen de mensen die naar het huis gaan en staan te schreeuwen heb ik een korte boodschap: ga eerst je land opbouwen!

 23. MOCRO
  19 december 2007 om 02:37 uur.

  Wel of niet homohuwelijk in Marokko? Ieder zn mening… Maar dat ze homo zijn moeten ze zelf weten, daar vallen zij immers op. Volgens de islam moet je je medemens in zn waarde laten, dus ongeacht zijn seksuele geaardheid!!!
  Heb respect voor je medemens, een Goed Mens discrimineert niet.

 24. ghalil
  19 december 2007 om 02:39 uur.

  jeroen
  hoe kun je een land opbouwen dat door corruptie word geheerst
  de corruptie is van boven aan tot aan onder te vinden
  hoe wil je dan ooit dat een land word opgebouwd dat door corruptie word regeerd

 25. mhamed
  19 december 2007 om 03:54 uur.

  ghalil aALLAH imseg alayka.

 26. achmet
  20 december 2007 om 11:13 uur.

  wat kunnen die zogenaamde moslims toch scheinheilig zijn. minstens 80 % van de zogenaamde moslim mannen zijn homo’s dus……….

 27. ghalil
  20 december 2007 om 01:40 uur.

  mhamed

  helaas is wat ik zeg waar ook al is het klote om het te accepteren
  ik woonde zelf in maroc
  je ziet zelf hoe het er nu aantoe gaat
  het land word zowat verkocht aan elk die geld neer legt
  en of er wat met dat geld gedaan word
  nee het word in zakken gestopt
  en dan net een klein stukje wat word gebruikt om wat opbouw te doen
  voor mij hassan de 2de
  in de tijd dat hij leefde ging het niet zo verneukt in maroc aan toe zoals het nu is

 28. Abdel Karim
  22 december 2007 om 07:34 uur.

  Peter@

  Ik weet waar je heen wilt, je hoeft niet schijnheilig te doen hoor. Wilders holmaatje. de koran is geen mainkamp hoor, achterlijke mongool. Laat ik je niet in levende lijve dit horen, ik snij je tong eraf.

 29. Abdel Karim
  22 december 2007 om 07:50 uur.

  Mensen@

  De islam is met een zwaard gekomen en dat zal zo blijven, kom er niet aan of je zal ervan lusten saif’oe’dine. Een Jeroen of Peter zitten alleen maar roet in het eten te gooien. Wij bouwen ons land niet op de rug van een ander land op de manier van hoe jullie dat hebben gedaan. Piraterij en landen als suriname, indonesie , curacao leegplukken en dan hier de betweter spelen. Jouw intelegentie komt rechtstreeks uit het achterwerk van een paard. Toen onze steden bloeiden waren jullie boomkorst aan het eten en klei hahahaha Makkelijk he polen en mensen die het minderbedeeld hebben in de wereld hierheen halen om het land op te bouwen. Moderne slavernij is dat Jeroen. Ik raad je aan eerst naar je zelf te kijken voordat je de ander aanspreekt.

 30. Abdel Karim
  22 december 2007 om 07:55 uur.

  Ghalil@

  Dus jij beweerd dat homo bedrijven niet haram is?????????
  Jij hebt zeker de vertaling gelezen, slaap lekker jongen. Volgens mij ben je niet eens marokkaan, maar een iranier of een kaaskop . Een homo dat ben je zeker!! geen twijfel

 31. Abdel Karim
  22 december 2007 om 08:10 uur.

  Oh Ja ghalil:
  Dan mag je deze mensen vertellen dat de mensen van lot ooit onder de dode zee hebben geleeft en dat god ze heeft gestraft omdat de losbandigheid te groot was. Mannen met mannen, vrouwen met vrouwen wat het ergste was en siedna Lot door Allah swt is gezonden om dat soort dingen niet te doen, en ze van verwerpelijke dingen af te houden en menselijk te zijn. De mensen luisterden niet en zijn toen aan een bizarre einde aan hun leven gekomen [ vervloeking ]. Allah swt.heeft toen heel die gemeenschap in een klap vermorzeld, waarna de stad overgoten met stinkend water: genoemd de dode zee, naast Turkije. En dan kom jij met homo’s respecteren etc. waar lul je over man . Ik heb’t effe globaal verteld aan de mensen die het verhaal niet kennen, laat ik maar niet doorgaan, want dan wordt je verhaal tegenstrijdiger.

 32. ghalil
  23 december 2007 om 11:10 uur.

  Abdel Karim

  je moet me wel begrijpen
  dat wat je zegt over lod is zo gebeurd
  maar werden zij niet door allah swt gestraft in plaats van de mens
  daar heb ik het over
  respect hebben voor alles en iedereen en zelf geduld hebben
  iedereen krijgt op de dag der oordeels wel betaald voor wat hij of zij heeft gedaan
  ik bedoel ermee wie zijn wij om te oordelen over andere als wij gecrieerd zijn door de zelfde

 33. ghalil
  23 december 2007 om 11:11 uur.

  Abdel Karim
  een deel ben je nog vergeten dat de moeder van de 3 broers die homo’s waren weg gestuurd uit het stad waar zij zaten en dat niemand terug mocht kijken en toch deed de moeder dat en werd versteend

 34. peter
  23 december 2007 om 01:04 uur.

  abdel karim het nivo van je reactie op mijn bijdrage geeft aan dat je volgens mij zwaar gefrustreerd rondloopt in nederland. ik raad je aan hulp te zoeken daarbij.

  zoek hulp en leer op een respectvolle manier om te gaan met meningen van anderen. van niet moslims. en ga niet grof worden en schelden. is dat wat de koran je leert???

  respect krijg je niet. op zo’n manier hoor

 35. kano
  23 december 2007 om 03:23 uur.

  Abdel Karim @

  dode zee ligt tussen jodanie en palestina en niet naast turkije

 36. ghalil
  24 december 2007 om 09:06 uur.

  abdel karim
  zo te zien is iedereen tegen jou mening
  en dan nog ook als is homo zijnde haram,de mens heeft niet het recht om het leven van een ander te nemen
  dus dat telt ook voor een homo zijnde
  in mijn ogen zie ik homo’s beter omgaan met alles en iedereen dan een hetro
  ik denk dat homo’s eerder hemel kunnen berijken dan hetro’s

 37. MB
  24 december 2007 om 10:01 uur.

  Beste Peter,
  Quote”is dat wat de koran je leert???” Unquote
  Uw niveau m.b.t. reacties staan ook niet hoog aangeschreven. Uw angst voor de Islam spreekt boekdelen. Het begint een beetje eentonig te worden. Het getuigt ook van respect van uw kant als u niet constant alle problematiek toeschrijft aan de Islam/Koran. Misschien is het tijd om de Koran,Bijbel en de Thora te lezen.
  Het kan zijn dat (in de toekomst) uw reacties inhoudelijk, wat meer onderbouwing zullen hebben.
  Wellicht moet u ook een of andere vorm van therapie volgen. Ik adviseer u parachute springen

 38. Maghreb Magazine » Amnesty International eist vrijlating homo’s
  06 januari 2008 om 01:36 uur.

  […] De zes mannen zitten sinds 10 december in de Marokkaanse gevangenis. En werden gearresteerd nadat er een filmpje op YouTube opdook van een privé feestje. Volgens de Marokkaanse autoriteiten ging het hierbij om een homohuwelijk. […]

 39. Amir
  09 april 2008 om 02:39 uur.

  Ik lees alleen maar ISLAM- ALLAH.
  En andere predikten.
  HIJ oordeelt toch?
  HIJ beslist toch?
  zeg dan jaa?? want jullie weten dat het zo is..
  WAAROM A 3IBADELLAH gaan jullie gelijk vloeken en dingen zeggen die niet eens van toeppassing zijn.
  Leef en laat leven.. negeer homo’s, praat niet tegen ze.
  Maar ga niet voor rechter spelen.
  Dan wordt JIJ nog erger gestraft, als je de koran hebt gelezen en een goede moslim ben ( wat ik betwijfel van sommige na het lezen van reacties).
  Dan houd je je mond.

  voor diegene die bevestiging willen hebbn. hier heb je een aantal links die verwijzen naar het verhaal van het volk van Loet ( swt):
  verhaal van Loet(swt) in Koran geschrift wordt gezet, Nederlands ondertiteld, en Uitgelegd.

  http://www.al-yaqeen.com/bibliotheek/al-qoraan/at-Takwier.htm

  en

  waarin het verhaal van Loet (swt) in Duidelijk Nederlands word weergegeven.

  http://www.bijbelenkoran.nl/verhaal.php?lIntEntityId=8

  met name dit gedeelte:
  Het verhaal van Loet dat, zoals gebruikelijk in de Koran, een paar keer wordt herhaald, is de enige context in de Koran waarin homofilie ter sprake komt. Zo omschrijft Loet bijvoorbeeld in 7:80-81 mannen wier begeerte uitgaat naar de man in plaats van de vrouw, als ‘overmatige mensen’. Behalve dergelijke uitspraken van de profeet Loet is er in de Koran geen – door Allah uitgesproken – verbod op homofilie te vinden, terwijl Allah zich over allerlei andere aspecten van seksuele verhoudingen wel uitlaat. Echter, volgens de traditie, zou homofilie indruisen tegen de natuurlijke bestemming van de mens, aan wie Allah echtgenoten heeft gegeven

  iemand nog vragen of wilt zich als rechter voor doen?
  Ik oordeel niet, ik zeg niet dat het verboden of toegestaan is.
  Maar ga zelf niet oordelen.!

  Groet,
  Amir

 40. sami
  08 december 2008 om 07:06 uur.

  ja maar is jonge verlief op jonge dat is zijn zakens iedereen mens is zijn lieve en onze land zijn heer veel homo.s wij zeggen niks dat je homo ben dat make niks uit of je homo ben homo.s zijn lieve mensen is je er nog vragen heb wel ik dat graag weten thx wel

 41. sjaak
  09 maart 2009 om 07:45 uur.

  Ik vind ook dat mensen die homoseksualiteit doen bestraft moeten worden in islamitische landen maar niet als doodstraf maar als een straf die moet opgelegd worden als een verbanning en verwijdering van het land voorgoed ! en dat geld ook voor vrouwen die met elkaar seks hebben!

 42. ahmed
  09 maart 2009 om 07:47 uur.

  ik vind het ook niet normaal als twee met elkaar gaan #$%^$%&

 43. Niels
  17 augustus 2009 om 04:23 uur.

  Moge Alah, God, of waar je dan ook in geloofd, jullie allemaal zegenen en vergeven voor jullie gedachten gangen en jullie woorden.
  Als er maar 1 mag oordelen over het welzijn van de mens dan is het Alah, of God, of waar jullie in geloven.
  Als er maar 1 mag zeggen wat goed is en kwaad, dan is het God of Alah zelf.

  In de geschiedenis van mens en dier heeft homosexualiteit en cursiale rol gespeeld in de populatie van mens en dier. Daarnaast in veel religies waar ik jullie nog niet over gehoord heb, speelden homosexuelen een hoofdrol als wijze raadgever en als androgien tussen de mannen en vrouwen en dat de bevolking gezond bleef en overleefden.

  Er zijn heel wat mensen die hun vertrouwen in een paar letters op schrift leggen, daar is niets mis mee, maar vergeet niet dat de woorden van de almachtige, wat voor naam men hem of haar of het ook geeft, gefilterd wordt en geinterpreteerd is door de mens en dus vervormd naar wat de mens goeddunkt op dat moment. En de magie van deze heilige woorden en geschriften is verdwenen. Alles wat de mens aanraakt is in principe al ontheiligd en ontketend dit soort taferelen.

  Hoe kun je zo goed gelovig zijn en daarvoor bloed aan je handen hebben? Hebben jullie dan niets geleerd over oordelen, veroordelen en hoe om te gaan met goed en slecht? Weet je dan niet dat er eigenlijk helemaal geen goed en slecht bestaat, totdat de mens er iets mee doet en er een oordeel aan hangt?

  Als je echt goed gelovig bent, waarom druisen jullie woorden zo tegen de regels van de Koran, Thora en Bijbel in? Waarom een tong afsnijden…is dat wat God of Alah van je verlangd? Denk je nu echt dat jij niet zult worden veroordeeld door Alah door een ander zo aan te spreken en een ander de dood in wenst?

  Jullie hebben het over niet nadenken en over rare uitspraken en gemene uitspraken van elkaar en uiteindelijk zijn jullie niets beter dan een homo, een simpel dier, een hetero, een lesbo.

  Van mij mag je doen wat je wilt, maar als je luistert naar je hart, en Alah en of God en of YHWE of hoe je de Enige ook noemt, tot je laat spreken en je durft jezelf te confronteren met de Almachtige Waarheid, bedenk dan nog eens de bovenstaande woorden.
  En bedenk wie er eerder veroordeeld zou worden…jij….of diegene die jij veroordeelt.

  In vrede,

  Niels.

Plaats je reactie