MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘FC Utrecht gecharmeerd van Amrabat’

16 december 2007 | in Sport | 2 Reacties

Nordin AmrabatNordin Amrabat kan op interesse rekenen vanuit Utrecht. Willem van Hanegem is zeer gecharmeerd van de 20-jarige Amrabat. Echter, als FC Utrecht overgaat tot onderhandelen zal het veel geld op tafel moeten leggen, schrijft V-Bal.nl.

Dat komt door het tot medio 2010 doorlopende contract van de Marokkaanse aanvaller. Door dat contract lijkt VVV-Venlo mogelijk dan veel geld te ontvangen voor de jonge Amrabat.

Er zijn 2 reacties

 1. abdel
  17 december 2007 om 03:39 uur.

  utrecht zal wel goed zijn voor amrabart hij past bij utrecht

 2. mocrogirl
  21 december 2007 om 03:42 uur.

  Van een voormalig jupilerleague speler naar FC Utrecht

  Klasse man!!

Plaats je reactie