MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat-show levert VVV de volle winst op

24 december 2007 | in Sport | 8 Reacties

Nordin AmrabatNordin Amrabat heeft zijn vraagprijs weer iets hoger gemaakt. De getalenteerde aanvaller van VVV maakte zondagmiddag het verschil in het duel tegen het zwakke Vitesse: 2-0. Amrabat nam in Venlo beide treffers voor zijn rekening, 2-0.

Amrabat was na rust een voortdurende plaag voor de defensie van de Arnhemmers. VVV paste zich in de eerste helft het beste aan de moeilijke veldomstandigheden aan. Vitesse mocht zijn doelman Piet Veldhuizen én arbiter Dick Jol bedanken dat het ongeschonden de rust haalde. De arbiter verzuimde de thuisclub een strafschop te geven toen Leon Kantelberg in het strafschopgebied opzichtig werd vastgehouden.

Na rust begon de show van Nordin Amrabat, schrijft het Limburgs Dagblad. Eerst was hij het meest alert bij een hoekschop (1-0), vervolgens glipte hij door de verdediging en prikte hij de bal behendig voorbij Veldhuizen (2-0). Zijn mooiste actie leverde geen treffer op. Amrabat pikte de bal op eigen helft op, passeerde vijf spelers maar zag zijn schot gekeerd door Veldhuizen.

Door de zege is de ploeg van trainer Andre Wetzel opgerukt naar de dertiende plek in de eredivisie.

Er zijn 8 reacties

 1. mighty-moh
  24 december 2007 om 12:24 uur.

  Deze speler moet naar een topclub

 2. Studente
  24 december 2007 om 12:41 uur.

  Geweldig toch!

 3. mocrogirl
  24 december 2007 om 06:31 uur.

  you go boy !!

 4. Maghrebie
  24 december 2007 om 10:22 uur.

  In een woord “klasse”…………ik geniet van je voetbal….

 5. schaapie
  24 december 2007 om 10:50 uur.

  gekke amrabat!

 6. benmbarek
  29 december 2007 om 08:27 uur.

  ga door jongen ,als een club komt goed nadenken voor dat je handtekening zet,niet naar ajax of az,de 1 is een probleem club de 2 is de trainer niet ok in zon boven kamer.

  SUCCES.

 7. Arifi
  10 januari 2008 om 07:57 uur.

  we zijn trots op je ayarifi nnegh !! VIVA AMRABAT !!!

 8. mocromocro
  21 januari 2008 om 06:09 uur.

  wie weet waar hij speelt nederland of marokko ik hoop marokko want marokko houd bijna geen goeie spelers over kijk maar naar die neppers als affelay,aisatti,bouaouzan en nog veel meer ik hoop dat hij naar marokko gaat ze kunnen hem daar goed gebruiken

Plaats je reactie