MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat gescout door manager Standard

02 januari 2008 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatDominique D’Onofrio woonde op 30 december het duel tussen VVV-Venlo en Ajax (2-2) bij. De technisch directeur van het Belgische Standard de Liège ging in De Koel drie spelers bekijken, waaronder Nordin Amrabat. Dat meldt V-bal.nl.

Ook Siebe Blondelle en Mike Mampuya, twee jonge, Belgische verdedigers, werden gescout. Standard zou echter vooral Amrabat volgen.

De 20-jarige aanvaller speelde zich de laatste wedstrijden erg in de kijker bij VVV en gaf toe dat hij voor een transfer speelt. Daarop legde de Venlose club hem een spreekverbod op, maar de interesse blijft blijkbaar niet uit. Standard staat op dit moment gedeeld eerste in de Jupiler League.

Plaats je reactie