MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chatten met XChart #1 Fouradi

11 januari 2008 | in Muziek | 2 Reacties

De broertjes FouradiDe broertjes Fouradi sloten 2007 goed af. Ze zijn met Flipmuziek namelijk op nummer 1 geëindigd in de FunX XChart Top 100. Nieuw materiaal van de boys komt eraan in februari en ze zijn lekker bezig. Je kan namelijk met Mo en Brahim chatten, tijdens FunX Five. Samen met Sandra presenteren ze deze show op zaterdag.

Maar dat is niet alles. Fouradi gaat binnenkort met Yes-R op tour door Nederland en binnen twee weken moet er een nieuwe youtube clip van ze te zien zijn. Voor de andere hete nieuwtjes moet je zelf bij Fouradi zijn, want je kan Mo en Brahim via de chat van alles vragen, bericht FunX. Voeg daarom funxfouradio@live.nl toe aan je contacten en luister naar FunX Five Fouradio.

FunX Five Fouradio
Zaterdag: 17.00 – 19.00 uur

Er zijn 2 reacties

  1. mocro
    12 januari 2008 om 12:50 uur.

    wauw leuk:S

  2. selina
    18 oktober 2014 om 02:24 uur.

    hoi fouradi zingen jullie nog want jullie zij kei goe dus zekker niet stopen

Plaats je reactie