MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan opgepakt voor drugssmokkel

13 januari 2008 | in Maatschappij | 5 Reacties

cannabisDe Spaanse politie heeft in Malaga vijf mensen opgepakt wegens de smokkel van 148 kilogram hasj. Een van de vijf is een 34-jarige Belg van Marokkaanse origine. Dat meldt de Spaanse krant Diario Sur zaterdag. De afkomst van de andere vier is niet bekend.

De vijf werden opgepakt in de haven van Malaga bij een grootscheepse voertuigen- en identiteitscontrole op schepen die vertrokken waren vanuit Melilla, de Spaanse exclave voor de Noord-Afrikaanse kusten in de Middellandse Zee.

In de wagen van de vijf werd in totaal 147,5 kilogram hasj aangetroffen, meldt het Belgische Knack.be. Bij de fouillering van de inzittenden bleken twee van hen nog eens in totaal een halve kilogram hasj en vijf gram marihuana in zakjes op hun lichaam vastgeplakt te hebben.

Er zijn 5 reacties

 1. skery_vanuit_marocco
  13 januari 2008 om 12:22 uur.

  beste hasj ter wereld

 2. ghalil
  13 januari 2008 om 12:07 uur.

  skery_vanuit_marocco

  nou iets waar je trots op kunt zijn zeg
  maroc word er wel alsmaar zwarter van gemaakt

 3. skery_vanuit_marocco
  13 januari 2008 om 03:58 uur.

  ghalil

  nederlanders zijn ook trots op kijken maar in de woordenboek nederwiet grooste wietkwekers plus xtc ter werled duitsland frankrijk belgie spanje engeland hebben last van nederland daar door is nederland rijk geworden ook van de slaven grooste slaven handelaren

  nederwiet

  ne·der·wiet

  de (m.); g.mv.

   

  1
  ·
  in Nederland geteelde marihuana

 4. ghalil
  14 januari 2008 om 12:52 uur.

  skery_vanuit_marocco

  maar dat betekend nog niet dat je er trots op moet zijn
  net alsof men in nederland trots is dat het grootste land is kwa inport exports in pillen

 5. snaatje
  17 januari 2008 om 09:42 uur.

  eej jongens lesen julli het nieuws wel goed er staat een belg van marokkaanse origine andere 4 onbekend(ze3ma) ik segh togh zodra marokanen gelijk…

Plaats je reactie