MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doden door instorting gebouw in Marokko

18 januari 2008 | in Marokko | 4 Reacties

winkelcomplexZeker zestien mensen zijn in de Marokkaanse kuststad Kenitra omgekomen doordat een appartementen- en winkelcomplex in aanbouw instortte. Dat maakten, volgens NU.nl, de Marokkaanse autoriteiten donderdag bekend.

Zeker dertig mensen raakten gewond en een onbekend aantal personen zou nog onder het puin liggen. De autoriteiten zijn een onderzoek begonnen naar de oorzaak van het ongeval van woensdag.

Kenitra ligt dertig kilometer ten noorden van Rabat.

Er zijn 4 reacties

 1. Berkany
  18 januari 2008 om 08:51 uur.

  Hier kun je afleiden dat nog steeds niet volgens regels gebouwd wordt ,daarom moeten die gene verantwoordelijk voor 14 doden fors gestraft worden.

 2. mo
  18 januari 2008 om 01:54 uur.

  “De autoriteiten zijn een onderzoek begonnen naar de oorzaak van het ongeval van woensdag”

  laat me niet lachen!!!!

  ze moeten zich zelf onderzoeken hoe zij een land regeren.
  er komen nu flatjes als padden stoelen de grond uit
  de aannemer denk an de winst de kosten laag mogelijk houden door slechte bouw. de arme burger denkt aan betaalbaarheid als het maar een dak boven zijn hoofd.
  de minister van volkshuisvesting vangt ieder maand 12000 euro gedurende regeer periode en zorgt dat alle zijn familie een inkomst bron krijgt.
  hij zelf zorgd dat het grootste deel van zijn geld het land uit gaat om zijn toekomst veilig te stellen.
  kortom heeft geen omkijken wat er in het land gebeurd op zijn terrein

 3. Mohammed
  18 januari 2008 om 07:49 uur.

  HAHAHHA, heb ik dat goed gelezen?? Onderzoeken??
  Ik vind dat wel grappig klinken. Wat gaan zij nou weer onderzoeken. Zij hebben zelf de zaken niet onder controle met al die CORRUPTIE!!
  Overal in Marokko is er corruptie, vooral de politie. Elk jaar als ik daar ben merk ik gewoon dat er maar niks aan gedaan word!!!!

 4. kano
  19 januari 2008 om 05:25 uur.

  met die corrupten zal marokko geen vooruitgang gaan boeken. er wordt veel gebouwd in marokko om de economie te verbeteren. de corruptie is met een boom te vergelijken die door de insekten wordt opgevreten wanneer deze niet worden bestreden dan zal deze boom nooit vruchten geven.

Plaats je reactie