MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuw netwerk Marokkaanse jongeren

03 februari 2008 | in Maatschappij | 2 Reacties

Marokkaanse jongeren bijeenMarokkaanse jongeren in Nederland hebben zich verenigd onder de werknaam Het netwerk van Marokkaanse Jongerenorganisaties. Dat heeft een woordvoerder van het nieuwe netwerk vandaag gezegd.

Volgens hem is dit netwerk nodig omdat in de Nederlandse samenleving ,,van alles over ons wordt gezegd en geroepen en wij geen eenduidig gezamenlijk antwoord terug hebben”. Vanaf nu komt daar dus verandering in. Vandaag waren vertegenwoordigers van 25 verschillende Marokkaanse jongerenorganisaties in Maarssen bijeen om zich te beraden op een gezamenlijk geluid.

In Maarssen is een verklaring opgesteld gericht aan de Nederlandse samenleving, overheid en instituties waarin de Marokkaanse jongeren aangeven waar ze voor staan.

Er zijn 2 reacties

  1. Henk -Rotterdam
    04 februari 2008 om 11:29 uur.

    Eindelijk!!!!!

  2. Nieuwslog Jeugdmaatwerk » Marokkaanse jongeren verenigen zich
    04 februari 2008 om 01:25 uur.

    […] De bijeenkomst  Published in: Nieuwsbrief […]

Plaats je reactie